Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

ΛΗΣΤΗΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Ενώ ...υποτίθεται ότι κανείς από τους Υπουργούς δεν θα έκαναν φέτος διακοπές!
23/08/2011 08:35


Μία απόπειρα ληστείας έγινε αιτία για να μάθουν όλοι οι Έλληνες ότι "τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα" του Πρωθυπουργού περί παραμονής όλων των Υπουργών στις θέσεις τους και ότι "φέτος δεν έχει διακοπές για κανέναν"  ήταν πραγματικά ένα απλό παραμύθι.


Και αυτό αποκαλύφθηκε από το γεγονός ότι ο ίδιος ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Πεταλωτής, κατήγγειλε απόπειρα ληστείας η οποία έγινε μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείου στη Ρόδο όπου κοιμόταν ο ίδιος και τα μέλη της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με την κατάθεση του υφυπουργού Δικαιοσύνης περίπου στις 02.30 τη νύχτα έφτασαν με τη σύζυγο του και την κόρη του στα δωμάτιά τους για να κοιμηθούν. Λίγη ώρα αργότερα ξύπνησε και είδε έναν άνθρωπο στο ημίφως με μαγιό άσπρο να είναι σκυμμένος πάνω στην κονσόλα της τηλεόρασης και να περιεργάζεται το τσαντάκι της κόρης του από όπου και απέσπασε ένα ipod.
Αμέσως, όπως είπε, σηκώθηκε απ΄το κρεβάτι φωνάζοντας, οπότε το άγνωστο άτομο οπισθοχώρησε και πήγε να φύγει. Όταν έφτασε κοντά του έξω από το δωμάτιο γύρισε, όπως είπε, και ουρλιάζοντας σήκωσε το χέρι του για να τον χτυπήσει. Τότε είδε ότι κρατούσε κάτι χωρίς να μπορέσει να προσδιορίσει τι ήταν. Ο δράστης, όπως κατέθεσε τράπηκε σε φυγή, κατεβαίνοντας με ορμή τις σκάλες προς τον κάτω όροφο του διαμερίσματος, οπότε άκουσε θόρυβο από την πτώση του στις σκάλες και μια κραυγή πόνου. Αμέσως ειδοποίησε τη ρεσεψιόν για το συμβάν.
Μετά από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο φερόμενος ως δράστης είναι ένας αλλοδαπός υπάλληλος του ξενοδοχείου, 27 ετών  που διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα από ηλικία 8 ετών και αρνείται κατηγορηματικά τα καταγγελλόμενα σε βάρος του.

Οι οικείοι του επισημαίνουν ότι ο 27χρονος δεν είχε ανάγκη να κλέψει και ούτε έχει κατηγορηθεί για τέτοιο ή άλλο αδίκημα στο παρελθόν καθώς αμοίβεται πολύ καλά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατική της Ρόδου ο 27χρονος, έχει παραπεμφθεί σε δίκη ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου στις 2 Σεπτεμβρίου 2011, κατηγορούμενος για κλοπή ενός i-pod της 13χρονης κόρης του Υφυπουργού Δικαιοσύνης κ. Γ. Πεταλωτή.

Η είδηση όμως - αν και μοναδική καθώς πρώτη φορά καταγράφεται απόπειρα ληστείας Υπουργού και μάλιστα της Δικαιοσύνης - έχει και ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς αποκαλύπτει ότι τελικά μόνον οι φορολογούμενοι Έλληνες μεσαίου και χαμηλού εισοδήματος δεν έκαναν φέτος διακοπές.  Κατά τα άλλα, τόσο ο Πρωθουπουργός όσο και οι Υπουργοί του, δεν κατάλαβαν καμία διαφορά από τα προηγούμενα καλοκαίρια, προφανώς γιατί η οικονομική κρίση δεν τους αγγίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου