Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΨ. ΔΟΚΙΜΩΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΩΝ: ΤΟΥ ΕΤΑΞΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΣ;


Συνεχίζονται και σήμερα οι εξετάσεις των υποψηφίων Δόκιμων Σημαιοφόρων του Λιμενικού στη Βάρη.  Ωστόσο, ο Πρόεδρος της Επιτροπής των Γραπτών Εξετάσεων, ο Αρχιπλοίαρχος Αθανασόπουλος, έλαβε 5ήμερη άδεια ασθένειας.

Συνάδελφοί του πάντως υποστηρίζουν ότι ο κ. Αθανασόπουλος εξεπλάγη
όταν του ανατέθηκε η προεδρεία των Γραπτών Εξετάσεων, δεδομένου ότι το δικό του παιδί είχε κοπεί στη διαδικασία της υψομέτρησης.  Υποστηρίζουν επίσης ότι ο κ. Αθανασόπουλος υπέκυψε στις πιέσεις, προκειμένου η μία πλευρά με το όνομα του να καλύψει με τον μανδύα της "αδιάβλητης" διαδικασίας τον διαγωνισμό,  ενώ ο ίδιος θα λάβει σύντομα τον βαθμό του Υποναυάρχου που έτσι κι αλλιώς έπρεπε να είχε λάβει εδώ και μήνες.

Φαίνεται λοιπόν ότι η ηγεσία του Αρχηγείου Λ.Σ. - μηδενός εξαιρουμένου - αλλά φυσικά και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, παίζουν καλά το παιχνίδι των δοσοληψιών προκειμένου να περάσουν από το παράθυρο τα δικά τους παιδιά.

Έτσι για όσους είναι δυνατοί στις γραπτές δοκιμασίες τους εξασφάλισαν "επιτυχία" στις αθλητικές όπου είχαν σίγουρη την αποτυχία και το ...γλέντι συνεχίζεται στις πλάτες των κορόιδων.


NEXTOK:  ΣΕ ΛΙΓΟ:  ΠΟΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΩΝ ΓΡΑΠΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ;

*** *** *** *** *** ***
 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε με ευπρέπεια σχόλιό σας κάτω από το κείμενο
*** *** *** *** *** ***