Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΩΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΡΑΠΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Αυτός ο τόπος δεν πρόκειται ποτέ να ξεβρομίσει...
Της Θεοδοσίας Κοντζόγλου

Απουσίες καταγράφει από τις αίθουσες γραπτών εξετάσεων ο πρόεδρος της Επιτροπής Γραπτών Εξετάσεων Αρχιπλοίαρχος Αθανασόπουλος.


Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αθανασόπουλος, επελέγη από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και την ηγεσία του Λιμενικού για να εποπτεύσει τη διαδικασία των γραπτών αλλά και της βαθμολόγησης τους παρά το γεγονός ότι ο ίδιος διαμαρτυρήθηκε έντονα για το γεγονός ότι η επίσης υποψήφια κόρη του, κόπηκε κατά τη διαδικασία της υψομέτρησης.

Τα χέρια ψηλά, σηκώνουν συνάδελφοι του Αρχιπλοίαρχου όταν τίθεται το ερώτημα:  Πως ο κ. Αθανασόπουλος αποδέχθηκε αυτή τη θέση αφού υποστηρίζει ότι το παιδί του αδικήθηκε;

Τα χέρια ψηλά σηκώνουν επίσης οι αξιωματικοί του Λιμενικού με τους οποίους το nextok  επικοινώνησε, όταν τίθεται το ερώτημα:  Τελικά αδικήθηκε το παιδί του κ. Αθανασόπουλου ή οι συνάδελφοί του απέφυγαν στη συγκεκριμένη περίπτωση να κλείσουν τα μάτια.

Διότι θυμίζουμε ότι οι ίδιοι συνάδελφοί του, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες που δεν διαψεύστηκαν ποτέ,  δεν έκλεισαν τα μάτια στην περίπτωση τουλάχιστον δύο υποψηφίων, για τους οποίους τέθηκε θέμα σε σύσκεψη της ηγεσίας και αναγκάστηκαν τελικά να τους κόψουν κατά τη διάρκεια των αθλητικών διαδικασιών για να μην γελοιοποιηθούν.

Άρα δικαιολογημένα μπορεί ο καθένας να συμπεράνει ότι οι διαδικασία της υψομέτρησης είναι δυνατόν να λειτουργεί δικαίως αλλά και αδίκως.  Αν πάντως η υποψήφια Αθανασοπούλου αδικήθηκε, ή εάν περίμενε ότι λόγω μπαμπά θα περνούσε τη διαδικασία της υψομέτρησης, είναι φυσικό ο κ. Αθανασόπουλος να μην επιθυμεί να συμμετέχει στην ολοκλήρωση των διαγωνισμών.  Γιατί όμως δέχθηκε τη θέση.  Και πολύ περισσότερο:  Γιατί επελέγη γι αυτή τη θέση;  Μήπως για να ριχθεί στάχτη στα μάτια των υπολοίπων;  Ότι δηλαδή: Να αναθέσαμε την εποπτεία των Γραπτών εξετάσεων σ' έναν αξιωματικό που θεωρεί τον εαυτό του αδικημένο ώστε να διασφαλιστεί το αδιάβλητο των διαδικασιών;

Κούνια που σας κούναγε, ή μάλλον που μας κούναγε.  Γιατί γνωρίζουμε ότι έχετε και το μαχαίρι και το πεπόνι.     Άρα μπορείτε μέρα μεσημέρι, μέσα στα μάτια μας να επιμένετε ότι το άσπρο είναι μαύρο ή το αντίθετο.  Αυτός ο τόπος δεν πρόκειται ποτέ να ξεβρομίσει.

Ας ελπίσουμε ότι η Εισαγγελία του Ναυτοδικείου δεν θα επιτρέψει στον όποιο "μπάρμπα απ τη Κορώνη", να ολοκληρώσει το βρόμικο έργο του σε βάρος παιδιών που έχουν ματώσει για να πετύχουν. 

1 σχόλιο:

  1. ...χαχα!!!Ωραία όλα αυτά κα Θεοδοσία, αλλά μία παρατήρηση:το "μπάρμπα στην Κορώνη" δεν χρειάζεται τα εισαγωγικά...Δεν είναι τυχαίο ότι στο Λ.Σ. η μεγαλύτερη κάστα στους αξιωματικούς είναι η Μανιάτικη (μετά έρχεται η Σαλαμίνια, κ.ά.).

    ΥΓ:Όσο ο διαγωνισμός γίνεται με εξετάσεις και όχι με μόρια μην περιμένεις καμία αλλαγή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου