Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΥΣ Λ.Σ.

Μόνον 40 γυναίκες από τις 276 πέρασαν τις αθλητικές δοκιμασίες

Αποδεκατίστηκαν στην κυριολεξία οι γυναίκες Δόκιμοι Σημαιοφόροι, κατά τη διάρκεια των αθλητικών δοκιμασιών στις οποίες υποβλήθηκαν σήμερα (Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου).

Σύμφωνα με πληροφορίες η συντριπτική πλειοψηφία των διαγωνισθέντων στα πέντε αθλήματα, περίπου οι 230 από τις 276  δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν ή να περάσουν το ελάχιστο όριο χρόνου και μέτρων.


Υπήρξαν μάλιστα και τραγελαφικές καταστάσεις με λιποθυμίες, εξαρθρώσεις ώμων και άλλους μικροτραυματισμούς ενώ μικρός αριθμός διαγωνιζομένων χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οι πληροφορίες μας επίσης αναφέρουν ότι ήταν τόση η εξάντληση των διαγωνιζομένων ώστε κάποιες όταν έφθασαν στο αγώνισμα των χιλίων μέτρων παρουσίασαν πόνους και κράμπες στα πόδια με αποτέλεσμα να χρησιμοποιηθεί αρκετή ποσότητα  ψυκτικού για να ανακουφιστούν.

Υπήρξαν ακόμα και "νούμερα"  όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε από κάποιες διαγωνιζόμενες, καθώς  υποψήφια, εμφανίστηκε με μη κανονική ένδυση ενώ  πολλές φορές χρειάστηκε να ερωτηθεί από τους εξεταστές εάν μπορεί να ολοκληρώσει τα αγωνίσματα καθώς διαμαρτυρήθηκε για πόνους στα πόδια.

Σε γενικές γραμμές πάντως, φαίνεται ότι αν και η πλειοψηφία των ενδιαφερόμενων να καταταγούν στο Λιμενικό είναι γυναίκες, τελικά πάλι οι άνδρες θα επικρατήσουν.

Τα αγωνίσματα στα οποία υποβλήθηκαν οι γυναίκες Δόκιμοι Σημαιοφόροι ήταν : Δρόμος 100 μ.
Άλμα σε ύψος με φόρα, Άλμα σε μήκος με φόρα, Ρίψη σφαίρας και με τα δύο χέρια (7,275 χλγ.), Ελεύθερη κολύμβηση 50 μέτρων και δρόμος 1000 μέτρων.

Η σφαιροβολία υπήρξε αιτία για τις εξαρθρώσεις χεριών και ώμων ενώ τα 1000 μέτρα έβγαλαν νοκ-άουτ τη πλειοψηφία των διαγωνιζομένων. 

Στο μεταξύ, καθημερινές είναι οι συσκέψεις υπό τον Αρχηγό Κωνσταντίνο Σούλη, ο οποίος εφιστά διαρκώς την προσοχή όσων εμπλέκονται με τις διαδικασίες ώστε να μην γίνουν λάθη και να μην υπάρξουν διακρίσεις.  Φυσικά αυτά δεν ακούγονται για πρώτη φορά από την ηγεσία του Λιμενικού αφού ανάλογες εντολές δόθηκαν και στο παρελθόν, οδηγίες όμως που έμειναν μόνον λόγια. 

Ενοχλημένος πάντως φέρεται να είναι ο αρμόδιος υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, ο οποίος δηλώνει μη διατεθειμένος να ανεχθεί παρατυπίες και εσκεμμένα λάθη από τη πλευρά των εξεταστών.

Δυστυχώς αν και τα αγωνίσματα για τις γυναίκες ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης, ωστόσο τα αποτελέσματα δεν ανακοινώθηκαν αμέσως με αποτέλεσμα να εκφράζονται φόβοι ότι ...κάπου, κάποιοι, κάτι ...μαγειρεύουν!

Τη Παρασκευή διαγωνίζονται στα αθλήματα οι άνδρες Δόκιμοι Σημαιοφόροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου