Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Κατέβηκε από το "τρένο" του ΠΑΣΟΚ η Μιλένα Αποστολάκη

'Αρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη κυβέρνηση της συμφοράς

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τρίτη 01 Νοεμβρίου 2011
Τελευταία ενημέρωση: 01/11/2011 14:52


Ευαίσθητη... πλειοψηφία διατηρεί πλέον το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία.  Την ανεξαρτητοποίησή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε η Μιλένα Αποστολάκη με επιστολή που έστειλε στον Πρωθυπουργό πριν από λίγα λεπτά σήμερα.

Η κ. Αποστολάκη εκφράζει την έντονη διαφωνία της με την απόφαση του κ. Γιώργου Παπανδρέου για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

«Παραμένοντας συνεπής με τις απόψεις μου εκφράζω την κατηγορηματική διαφωνία μου με αυτήν την επιλογή της κυβέρνησης», αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή της.


Εξηγεί επίσης, ότι αποφάσισε να διατηρήσει τη βουλευτική της έδρα, αναφέροντας ότι «οι στιγμές είναι κρίσιμες» και πως «οι πολίτες έχουν ανάγκη να εκπροσωπούνται από τους βουλευτές που εξέλεξαν».

*** *** *** *** *** ***
Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο. Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα. Μη χρησιμοποιείται γκρίγκλις και κεφαλαία.
*** *** *** *** *** ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου