Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Είδαν σχέδιο ...πραξικοπήματος

Διχασμός κυβερνά το ΠΑΣΟΚ

Για μεμονωμένες μειοψηφίες που ήθελαν να ρίξουν τη κυβέρνηση έκανε λόγο πριν από λίγα λεπτά ο  Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργος Παπακωνσταντίνου, μιλώντας από το βήμα της Βουλής και εκθιάζοντας το έργο της κυβέρνησης.

Επιβεβαίωσε έτσι  - εμμέσως - ο πρώην υπουργός Οικονομικών ότι ο "αποκεφαλισμός" της ηγεσίας του στρατού λίγες ημέρες νωρίτερα είχε ως αιτία "πληροφορίες" περί επικείμενου πραξικοπήματος.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στα δημοσιογραφικά γραφεία συζητείται ότι ο κ. Παπανδρέου έθεσε ως επιχείρημα - αιτιολογία την μέχρι χθες πρόθεσή του για προσφυγή σε δημοψήφισμα, σε ανάλογες φήμες ή πληροφορίες κάτι που σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, επικαλέστηκε κατά την "απολογία" του στους ηγέτες της Γερμανίας και της Γαλλίας Μέρκελ και Σαρκοζί.

Η ουσία από τις μέχρι στιγμής ομιλίες των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ είναι ότι αυτές τις ώρες το Κίνημα εμφανίζει εικόνα διχασμού.  Στη μία πλευρά είναι οι υπουργοί και οι φιλοπαπανδρεϊκοί βουλευτές που εκθειάζουν το  "έργο" της κυβέρνησης και του ίδιου του Πρωθυπουργού, ενώ στην αντίπερα όχθη είναι οι βουλευτές όπως η Λούκα Κατσέλη΄- πρώην Υπουργός και άλλοι που επιμένουν στην άμεση έναρξη των διαδικασιών για την ανάδειξη κυβέρνησης ευθύνης.  Εμμέσως πλην σαφώς αποδίδουν τον χαρακτηρισμό της ανευθυνότητας στην παρούσα κυβέρνηση.


*** *** *** *** *** ***
Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο.
Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα.
Μη χρησιμοποιείται γκρίγκλις και κεφαλαία.
 *** *** *** *** *** ***

1 σχόλιο:

  1. Νομίζω πως φοβήθηκαν ότι με την πορεία που είχε πάρει ο "ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ" τους, αντί για την ΙΘΑΚΗ θα εύρισκαν ΓΥΑΡΟ ή ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ.

    ΣΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου