Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Πωλητήριο στην Ελλάδα έβαλε ιστοσελίδα


Η φιλοσοφία τους: "Αφού μας χρωστάνε διεκδικείστε όποιο κομμάτι της Ελλάδας σας αρέσει..."


Πώς θα σας φαινόταν εάν βλέπατε το χάρτη της Ελλάδας γεμάτο από σημαίες άλλων χωρών; Η ιστοσελίδα με τον "κίτρινο" τίτλο,  "Διεκδικήστε την Ελλάδα",  καλεί τους φορολογούμενους της Ευρωζώνης να πάρουν όποιο κομμάτι της χώρας επιθυμούν.


Θέλετε κομμάτι της ελληνικής γης; Διεκδικήστε το! Αυτή είναι η ιδέα της ιστοσελίδας Claimgreece.com, η οποία εστιάζεται στη γενίκευση πως αφού η Ελλάδα χρωστάει οι υπόλοιπες χώρες μπορούν να πάρουν ότι επιθυμούν.

Οι δημιουργοί της ιστοσελίδας συνοδεύουν την ιστοσελίδα τους με ένα απλό, μικρό κείμενο.

"Διεκδίκησε το κομμάτι σου στην Ελλάδα" (-Claim your piece of Greece) είνα  ο τίτλος και υπότιτλος "Ευρωπαίοι φορολογούμενοι, εσείς το πληρώσατε! Διεκδικήστε το κομμάτι σας πριν το κάνει κάποιος άλλος! - "European Tax Payers, you paid for it! Claim your piece before somebody else does!".

Πηγή: Koukouvagia








*** *** *** *** *** ***
Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο.
Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα.
Μη χρησιμοποιείται γκρίγκλις και κεφαλαία.
 *** *** *** *** *** ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου