Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Εντιμότητα και ηθική τα ζητούμενα για τον Χρήστο Παπουτσή

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, προσερχόμενος στη Βουλή και απαντώντας σε ερώτηση του διεθνούς πρακτορείου ειδήσεων Associated Press, σχετικά με το τι περιμένει από τις εξελίξεις για τις οποίες αγωνιούν η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι αγορές, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


« Όταν οι σχέσεις των πολιτικών κομμάτων διαμορφώνονται με βάση την αμοιβαία εμπιστοσύνη, τη σαφήνεια, την εντιμότητα και την ηθική, τότε το αποτέλεσμα είναι πάντα καλύτερο, για το λαό, τη χώρα μας και την Ευρωπαϊκή Ένωση ».


** *** *** *** *** ***
Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο. Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα. Μη χρησιμοποιείται γκρίγκλις και κεφαλαία.
*** *** *** *** *** ***

1 σχόλιο:

  1. "Με τα λόγια χτίζω ανώγεια & κατώγια", έλεγε ο σοφός λαός. Παλιά.... Ας αναρωτηθεί λοιπόν ο σύντροφος Χρήστος πόσες φορές τήρησε εκείνος στην πράξη, από τους υπουργικούς του θώκους, τα όμορφα τα λόγια τα μεγάλα για εντιμότητα, εμπιστοσύνη & ηθική.... και ας μην μας το πει.

    ΣΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου