Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Έχουν το ύψος και καλούνται για τα ψυχοτεχνικά οι Δόκιμοι Υπαξιωματικοί του Λιμενικού

Καλούνται για ψυχοτεχνικές σήμερα και αύριο οι επιτυχόντες του ...ύψους!

Πίνακες αποτελεσμάτων υψομέτρησης υποψηφίων δοκίμων Υπαξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ανδρών - γυναικών) έτους 2011 και προσδιορισμός ημερομηνίας διεξαγωγής ψυχοτεχνικής δοκιμασίας

Από την αρμόδια Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Κλάδου Διοίκησης, Οργάνωσης και Εκπαίδευσης του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ανακοινώνεται ότι οι πίνακες υποψηφίων δοκίμων Υπαξιωματικών ΛΣ-ΕΛΑΚΤ (ανδρών - γυναικών) έτους 2011 (προερχομένων από ιδιώτες και προερχομένων από Λιμενοφύλακες), οι οποίοι παρουσιάσθηκαν την 28-11-2011 στη Σχολή Λιμενοφυλάκων για Υψομέτρηση ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Υψομέτρησης και διαπιστώθηκε ότι διαθέτουν το ελάχιστο απαιτούμενο ύψος σύμφωνα με την οικεία Προκήρυξη του διαγωνισμού, αναρτήθηκαν την 28-11-2011 ημέρα Δευτέρα στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (www.hcg.gr), καθώς και στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2.

2. (i) Οι υποψήφιοι/ες, οι οποίοι περιλαμβάνονται στους εν λόγω Πίνακες, πρέπει να παρουσιασθούν για ΨΥΧΟΤΕΧΝΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ τις παρακάτω ημερομηνίες και ώρες, ως ακολούθως:


Ημερομηνία Ημέρα Ώρα Τόπος Εξέτασης Επώνυμο Υποψηφίων Είδος Εξέτασης

29-11-2011 ΤΡΙΤΗ 08:00 09:00  10:00

Σχολή Λιμενοφυλάκων • από ΑΓΓΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟΥ Α. έως και ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟ Α.

• από ΖΕΜΑΔΑΝΗ Ε. έως και ΚΥΡΒΕΗ Δ.

• από ΚΥΡΙΑΖΗ Χ. έως και ΜΠΑΛΗ Λ. Ψυχοτεχνικά (προφορική δοκιμασία)

30-11-2011 ΤΕΤΑΡΤΗ 08:00

09:00 10:00 Σχολή Λιμενοφυλάκων • από ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ Ι. έως και ΣΑΛΤΕΡΗ Γ.

• από ΣΑΜΑΡΑ Μ. έως και ΨΥΧΟΓΙΟΥ Α.

• Όλοι οι υποψήφιοι προερχόμενοι εκ Λ/Φ Ψυχοτεχνικά

(προφορική δοκιμασία)

01-12-2011 ΠΕΜΠΤΗ 09:00 10:00 11:00 Ίδρυμα Ευγενίδου
• από ΑΓΓΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟΥ Α. έως και ΚΟΪΚΑ Μ.

• από ΚΟΚΚΙΝΑΚΟΥ Ο. έως και ΠΑΡΑΣΧΟΥ Β.

• από ΠΑΣΣΑ Π. έως και ΨΥΧΟΓΙΟΥ Α. και όλοι οι υποψήφιοι προερχόμενοι εκ Λ/Φ Ψυχοτεχνικά (γραπτή δοκιμασία)

Οι υποψήφιοι κατά τη γραπτή ψυχοτεχνική δοκιμασία να φέρουν μαζί τους στυλό, μολύβι, γομολάστιχα και ξύστρα.

(ii) Όσοι υποψήφιοι κριθούν ικανοί στην Ψυχοτεχνική Δοκιμασία θα υποβληθούν ακολούθως σε ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ στη Σχολή Λιμενοφυλάκων και θα παραπεμφθούν στην ΑΝΥΕ στο Ναυτικό Νοσοκομείο Πειραιά, σύμφωνα με νεώτερη σχετική Ανακοίνωση που θα εκδοθεί μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ΨΥΧΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ.

(iii) Οι υποψήφιοι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ κατά την παρουσίαση τους για υγειονομικές εξετάσεις καθώς και για την ΑΝΥΕ, θα πρέπει να έχουν μαζί τους πρόσφατη ακτινογραφία θώρακος από Κρατικό Νοσοκομείο με σχετική γνωμάτευση αρμόδιου ιατρού. Στη γνωμάτευση να υπάρχει φωτογραφία του υποψηφίου σφραγισμένη από το εν λόγω Νοσοκομείο.

Οι υποψήφιοι κατά τις υγειονομικές εξετάσεις να έχουν μαζί τους τα γυαλιά οράσεώς τους, εφόσον φέρουν.

3. Οι υποψήφιοι/ες οι οποίοι/ες διαπιστώθηκε από την αρμόδια Επιτροπή Υψομέτρησης ότι δεν διαθέτουν το ελάχιστο απαιτούμενο ύψος, ή που δεν παρουσιάσθηκαν για υψομέτρηση, σύμφωνα με την οικεία Προκήρυξη του διαγωνισμού, αποκλείονται του διαγωνισμού.


*** *** *** *** *** ***

Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο. Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα. Μη χρησιμοποιείται γκρίγκλις και κεφαλαία. *** *** *** *** *** ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου