Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Ζητείται γιατρός για το Λιμενικό Σώμα

Απαξιούν το Λ.Σ. και Προτιμούν τον Καναδά και την Αυστραλία οι νέοι Έλληνες γιατροί
Επαναλαμβάνεται η προκήρυξη για μία θέση ιατρού

Ουδείς Έλληνας πολίτης - από τους ελάχιστους που ενδιαφέρθηκαν - κρίθηκε ικανός να καταταγεί και να υπηρετήσει στο Λιμενικό Σώμα.

Προφανώς οι εξευτελιστικές αμοιβές σε συνδιασμό με άλλα αρνητικά δεδομένα, μόνον "απελπισμένους"   θα οδηγούσαν στην απόφαση να διεκδικήσουν μία θέση δημοσίου ώστε να καταταγούν στο Λιμενικό ιδιαίτερα αυτή την εποχή.

Έτσι μετά την αποτυχία της προηγούμενης απόπειρας και καθώς υπεγράφη και δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η σχετική απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστου Παπουτσή για την κατάταξη 01 Αξιωματικού Ειδικότητας Ιατρού στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, υπογράφτηκε από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής η σχετική προκήρυξη, στην οποία περιλαμβάνονται οι προϋποθέσεις και η διαδικασία συμμετοχής των υποψηφίων στο διαγωνισμό.

Το κείμενο της προκήρυξης έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. http://www.hcg.gr/

Εάν ωστόσο οι προϋποθέσεις δεν βελτιωθούν μάλλον το Λιμενικό Σώμα σύντομα θα μείνει με κενές τις οργανικές θέσεις των ιατρών καθώς εξαιρετικά μεγάλος αριθμός νέων επιστημόνων ανταποκρίνονται στη ζήτηση που εκδηλώνεται για θέσεις εργασίας στο εξωτερικό και ειδικότερα στον Καναδά και την Αυστραλία.

*** *** *** *** *** ***
 Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο. Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα. Μη χρησιμοποιείται γκρίγκλις και κεφαλαία.
 *** *** *** *** *** ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου