Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Καλούνται για υψομέτρηση οι Υποψήφιοι Δόκιμοι Υπαξιωματικοί του Λιμενικού

Τυχεροί... όσοι μετρούν ύψος
1.60μ. (γυναίκες) και 1.65 (άνδρες)

Μπορεί να είναι κάποιος άριστος στη πυρηνική φυσική, να γνωρίζει 6 - 7 ξένες γλώσσες, να έχει σειρά άλλων χαρισμάτων όπως και  να είναι ικανότατος και άξιος για να συμμετέχει στο πείραμα  ΣΕΡΝ, δεν είναι όμως επιθυμητός στο Λιμενικό Σώμα (και στα άλλα Ελληνικά Σώματα Ασφαλείας) εάν του λείπει ένας πόντος από το ύψος που προβλέπει η προκήρυξη.

Έτσι, για τη καθιερωμένη υψομέτρηση καλούνται από  την αρμόδια Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Κλάδου
Διοίκησης, Οργάνωσης και Εκπαίδευσης του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής οι υποψήφιοι δόκιμοι υπαξιωματικοί που προέρχονται τόσο από τον ιδιωτικό χώρο όσο και από τον χώρο των Λιμενοφυλάκων.

Νωρίτερα σήμερα Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011, οι συγκεντρωτικοί πίνακες καλουμένων (προερχομένων από ιδιώτες και προερχομένων από Λιμενοφύλακες) υποψηφίων δοκίμων Υπαξιωματικών Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. (ανδρών – γυναικών) έτους 2011, κατά αλφαβητική σειρά, όπως καταρτίσθηκαν από την αρμόδια Επιτροπή Κατάταξης υποψηφίων δοκίμων Υπαξιωματικών Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. (ανδρών – γυναικών) έτους 2011, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (www.hcg.gr), καθώς και στον πίνακα ανακοινώσεων του Αρχηγείου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ, στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2.

Πίνακας καλουμένων υποψηφίων Δόκιμων Υπαξιωματικών Λ.Σ. - ΕΛΑΚΤ 2011 εξ ιδιωτών (αλφαβητικά) εδώ: http://ermisnet.gr/hcg/media/PDF/2/rep_master1_kaloum.pdf

Επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τους καλούμενους Υποψήφιους Δόκιμους Υπαξιωματικούς ΛΣ - ΕΛΑΚΤ 2011 ΥΞ εκ ΛΦ  εδώ: http://ermisnet.gr/hcg/media/PDF/2/rep_master2_kaloum.pdf

Οι καλούμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να παρουσιασθούν την 28/11/2011 ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00 στη Σχολή Λιμενοφυλάκων (Τέρμα Οικονόμου και Ξανθοπουλίδου, Χατζηκυριάκειο Πειραιάς) για υψομέτρηση ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής υψομέτρησης, φέροντας απαραιτήτως μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

*** *** *** *** *** ***
 Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο. Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα.
Μη χρησιμοποιείται γκρίγκλις και κεφαλαία.
 *** *** *** *** *** ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου