Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

Εντυπωσιακό το κοινωνικό έργο των Εκδόσεων Ψυχογιός

Με αγαθοεργίες ύψους 200.000 ευρώ

Κορυφώνεται μέρα τη μέρα το εκδοτικό έργο των εκδόσεων Ψυχογιός, σε μιά περίοδο όπου παραδοσιακοί άλλοι εκδοτικοί οργανισμοί έβαλαν τελεία στην πολύχρονη δραστηριότητά τους και έκλεισαν το εξώφυλλο τους οριστικά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Εκδόσεων  ΨΥΧΟΓΙΟΣ είναι αυτή την στιγμή η εταιρία αυτή είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εκδοτική στην Ελλάδα.  Συγκαταλέγεται μάλιστα ανάμεσα στις 50 πρώτες εταιρίες της χώρας με ταχεία ανάπτυξη, όπως αναφέρει και το περιοδικό FORTUNE, που θα κυκλοφορήσει στις 24 Δεκεμβρίου.

Τριακόσιοι τίτλοι ηλεκτρονικών βιβλίων


Ένα καταπληκτικό
βιβλίο από τη Νοέλ
Μπάξερ η οποία
ετοιμάζει σήμερα
το τρίτο της
μυθιστόρημα.΄
Στη "Νύχτα που
γύρισε ο χρόνος",
δένεται το χθες
με το σήμερα σε
μια διαφορετική
αναζήτηση που
κρατάει τον
αναγνώστη σε
διαρκή
εγρήγορση.
Ο κύκλος εργασιών των εκδόσεων Ψυχογιός για το 2010 έφθασε τα 13,6 εκ. € ενώ σημειώνει  αυξητική πορεία για το 2011.  Παράλληλα πρωτοπορεί στην έκδοση ηλεκτρονικών βιβλίων, με περισσότερους από 300 τίτλους σε μορφή epub.


Μόλις κυκλοφόρησε
το τελευταίο βιβλίο
της τριλογίας του
Θοδωρή
Παπαθεοδώρου.
Τρία βιβλία που
αξίζει να διαβαστούν
όχι μόνον από τους
Έλληνες αλλά και
από κάθε άνθρωπο
που θέλει πραγματικά
να ζει σε καιρούς
ειρήνης και ανάπτυξης
χωρίς το μίσος και τη
μιζέρια που έζησε η
χώρα μας για αρκετά
χρόνια.
Όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου της εταιρίας: "Στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας και με γνώμονα ότι οφείλουμε να επιστρέφουμε μέρος των κερδών μας στο κοινωνικό σύνολο, για όλο το 2011, από την πώληση κάθε βιβλίου των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ, 0,10€ συγκεντρώνονται για να δοθούν σε κοινωφελείς σκοπούς. Ήδη, 75.000€ έχουν διατεθεί στα Παιδικά Χωριά SOS και 20.000€ στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, 42.000€ σε υποτροφίες φοιτητών, 5.000€ στην Ορθόδοξη Επισκοπή Μαδαγασκάρης, 18.000€ στην Ορθόδοξη Επισκοπή Ουγκάντας, 15.000€ σε μορφή κουπονιών για αγορές σε super market στον Ι. Ν. Μεταμορφώσεως στην Μεταμόρφωση Αττικής και μέχρι το τέλος του έτους θα ξεπεραστεί το ποσό των 200.000€".

Αξίζει να τονιστεί ότι οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ επεκτείνονται και στην πολλά υποσχόμενη και ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά της Τουρκίας, αφού ήδη ίδρυσαν ανώνυμη εταιρία με έδρα την Κωνσταντινούπολη και μέσα στο 2012 θα κυκλοφορήσουν τα πρώτα βιβλία στα τουρκικά.
*** *** *** *** *** ***
 Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο. Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα. Μη χρησιμοποιείται γκρίγκλις και κεφαλαία.
 
 *** *** *** *** *** ***