Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

Θεατρική παράσταση από τους απόμαχους μαχητές του Κορυδαλλού

Ανεβάζουν την "ΤΑΡΑΤΣΑ"  του Αντώνη Παπαδόπουλου

Η Θεατρική Ομάδα του Τμήματος Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων Κορυδαλλού σας προσκαλεί στην πρεμιέρα της παράστασης "Η ΤΑΡΑΤΣΑ" του Αντώνη Παπαδόπουλου που θα γίνει την Κυριακή 11 Μαρτίου στις 20.00 μμ στην Αίθουσα Πλειάδες του Πνευματικού Κέντρου Κορυδαλλού (Γρ. Λαμπράκη και Καρυταίνης. Τηλ : 210 4970475).Η παράσταση θα δοθεί και την επόμενη μέρα, Δευτέρα 12 Μαρτίου την ίδια ώρα.


"Η ΤΑΡΑΤΣΑ" που παρουσιάζεται για πρώτη φορά, είναι ένα σατιρικό έργο για τη σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα. Στη ταράτσα μιας πολυκατοικίας του Κορυδαλλού καταφεύγουν για να κρυφτούν και να γλυτώσουν 13 γυναίκες-ένοικοι, που διώκονται από την "ιδιοκτήτρια" κυρία Δονατά, αφού δεν της πληρώνουν αυτά που τους ζητάει.13 χαρακτήρες
διαφορετικοί που συνθέτουν το παζλ της σημερινής Ελλάδας και που ενώνονται μπροστά στον κίνδυνο - "Δονατά" !
 
Η τσιγγάνα, η Σμυρνιά, η chat woman, η Σουσού, η χωριάτισα, η γεροντοκόρη, η χορεύτρια , οι νοικοκυρές κι οι κουτσομπόλες, ερμηνεύονται από τα μέλη αυτής της Ομάδας με το δικό τους διαφορετικό τρόπο.

*** *** *** *** *** ***
 Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο. Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα. Μη χρησιμοποιείται γκρίγκλις και κεφαλαία.
*** *** *** *** *** ***