Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012

Louis Olympia ...έφοδος κρουαζιέρας στον ελληνικό τουρισμό

Η Louis Hellenic Cruises καλοσωρίζει τις αθάνατες αξίες της Ολυμπίας στα προγράμματα κρουαζιέρας της

Πανέμορφο και επιβλητικό
το υπέρκομψο κρουαζιερόπλοιο
"Thomson Destiny"
μετονομάζεται σε
 “Louis Olympia” τιμώντας
τον ελληνικό πολιτισμό
και τη χώρα που
γέννησε τη Δημοκρατία


Η Louis Hellenic Cruises είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη δρομολόγηση του εντυπωσιακού και κομψού κρουαζιεροπλοίου της “Thomson Destiny” στα προγράμματά κρουαζιέρας της για τη φετινή τουριστική περίοδο.

Το κρουαζιερόπλοιο “Thomson Destiny” θα αντικαταστήσει από τις 11 Μαΐου 2012 το “Louis Majesty” – που έχει ναυλωθεί στην Thomson Cruises καθότι ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες των 7ήμερων και 14ήμερων κρουαζιέρων της Thomson – στο πρόγραμμα 3ήμερων και 4ήμερων κρουαζιέρων από τον Πειραιά και το Κουσάντασι.

Ανακαινισμένο πλήρως φέτος, το νέο κρουαζιερόπλοιο που δρομολογείται στα προγράμματα κρουαζιέρας της Louis Hellenic Cruises, είναι ιδανικό για 3ήμερες και 4ήμερες κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά και την Τουρκία.

Σημαντικές
διακρίσεις
πέτυχε η Louis
Hellenic Cruises
ανάμεσά τους
και το βραβείο
Passenger line
of the year
του 2010
Διαθέτει 9 καταστρώματα και 7 ανελκυστήρες, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει 1.664 επιβάτες στις 725 άνετες και φιλόξενες του καμπίνες, 419 από τις οποίες είναι εξωτερικές ενώ διαθέτει και 21 σουίτες όπου οι 9 διαθέτουν μπαλκόνια, μια αναβαθμισμένη επιλογή στη διάθεση των επιβατών της Louis Hellenic Cruises που θα σαλπάρουν για 3ήμερες και 4ήμερες κρουαζιέρες.

Με επιλογή ανάμεσα σε τρεις χώρους εστίασης, οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν πλούσια Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα καθώς και υπηρεσία δωματίου σε 24ωρη βάση.

Ένα μεγάλο show lounge, πολλά άλλα σαλόνια, το καζίνο Royale, ευρύχωρα καταστρώματα – ιδανικά και για διοργάνωση πάρτι δίπλα στις 2 μεγάλες του πισίνες, καθώς και τα 5 μπαρ που διαθέτει συνθέτουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας εν πλω.

Το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, μπάντμινγκτον, μπάσκετ, πινγκ – πόνγκ καθώς και το κέντρο υγείας και ομορφιάς ‘Ocean’s Spa’ που παρέχει διάφορες θεραπείες και σάουνα βρίσκονται επίσης στην υπηρεσία των επιβατών.

Ο παιδότοπος, τα καταστήματα αφορολόγητων ειδών, η βιβλιοθήκη και το Internet corner συμπληρώνουν την εξαιρετική εμπειρία και τις υπηρεσίες που παρέχονται στο κρουαζιερόπλοιο.

Η δρομολόγηση αυτού του επιβλητικού κρουαζιεροπλοίου στα προγράμματα κρουαζιέρων της Louis Hellenic Cruises, σηματοδοτεί την απαρχή μιας νέας, εντονότερης ταυτότητας της εταιρείας ως η εξειδικευμένη εταιρεία για κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά και την Τουρκία με μια αυθεντικά Ελληνική και Μεσογειακή εμπειρία εν πλω. Είναι για αυτό το λόγο που το “Thomson Destiny” θα μετονομαστεί σε “Louis Olympia”.

Με όνομα που πρεσβεύει και τιμά το αρχαίο ιερό και τον αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας, γενέτειρας των Ολυμπιακών Αγώνων, το “Louis Olympia” θα χαρίσει στους επιβάτες του μία αληθινά ελληνική εμπειρία, αντάξια της πολυσήμαντης μας ιστορίας και κουλτούρας που διαμόρφωσε το σύγχρονο πολιτισμό και τη δημοκρατία σε όλο τον κόσμο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Louis Hellenic Cruises κος Κυριάκος Αναστασιάδης, σχολιάζοντας την προσθήκη του “Louis Olympia” στα προγράμματα κρουαζιέρας της εταιρείας, δήλωσε: “Η δρομολόγηση του ‘Louis Olympia’ στα προγράμματά μας από τον Πειραιά και το Κουσάντασι σηματοδοτεί μία νέα εποχή για εμάς στη Louis Hellenic Cruises, καθώς ενδυναμώνει το προφίλ μας ως η κατεξοχήν εξειδικευμένη εταιρεία για κρουαζιέρες στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Με όνομα που αντιπροσωπεύει απόλυτα τις διαχρονικές αξίες της Ολυμπίας και που συνάδει με την ελληνική μας ταυτότητα και την εξειδίκευσή μας στην περιοχή, το ‘Louis Olympia’ καθώς και το ‘Louis Cristal’, που πραγματοποιεί 7ήμερες κρουαζιέρες από τον Πειραιά και την Κωνσταντινούπολη, θα προσφέρουν στους επιβάτες μας μία ολοκληρωμένη εμπειρία της ιστορίας, του πολιτισμού, των γεύσεων, της μουσικής και της γνήσιας ελληνικής φιλοξενίας καθώς θα επισκέπτονται μοναδικούς προορισμούς.

Από την επιβίβαση μέχρι και την αποβίβαση, η Louis Hellenic Cruises προσφέρει στους επιβάτες της μία αυθεντική εμπειρία των Ελληνικών νησιών και της Τουρκίας. Άλλωστε εμείς στη Louis Hellenic Cruises δεν πραγματοποιούμε απλά κρουαζιέρες στην Ανατολική Μεσόγειο αλλά στην ουσία προσκαλούμε τους επιβάτες μας να βιώσουν ένα όνειρο ζωής στις δικές μας θάλασσες».

Η επιτυχία 77 ετών
Αξίζει να τονιστεί ότι ο Όμιλος Louis είναι ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς ομίλους στην περιοχή της Μεσογείου. Με παράδοση 77 ετών στο χώρο του τουρισμού, ο Όμιλος Louis διαθέτει 19 ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων στην Ελλάδα και την Κύπρο, συμπεριλαμβανομένου του Hilton Park στη Λευκωσία, ενώ το deluxe boutique hotel Mykonos Theoxenia είναι μέλος της αλυσίδας “Design Hotels”.

Ο Όμιλος Louis διαθέτει επίσης 5 κρουαζιερόπλοια από τα οποία τα δύο είναι ναυλωμένα στην Αγγλική Thomson Cruises (που ανήκει στον Όμιλο της TUI). Αποτελώντας ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό οργανισμό και με σεβασμό στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των φιλοξενούμενων του, ο Όμιλος Louis προσφέρει καθημερινά σταθερή ποιότητα υψηλών υπηρεσιών, σε χιλιάδες επισκέπτες.


*** *** *** *** *** ***
Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο. Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα. Μη χρησιμοποιείται γκρίγκλις και κεφαλαία.
 *** *** *** *** *** ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου