Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012

Ονειρική κρουαζιέρα με τους ONIRAMA στο "LOUIS OLYMPIA"


Συναυλία εν πλω στο κρουαζιερόπλοιο "Louis Olympia"
θα πραγματοποιήσουν τον Ιούνιο οι ONIRAMA

Συναυλία εν πλω στο Αιγαίο

Είναι ένα πανέμορφο πλοίο.  Πραγματοποιεί μια ονειρική κρουαζιέρα και σε ένα μόνο ταξίδι του φιλοξενεί τα ονειρεμένα παιδιά της μουσικής σκηνής.  "Κλείσε τα μάτια και άφησε το μυαλό, Ξέχνα το αύριο, αρχίζει ο χορός!" 

Όπως μας ενημέρωσε η Louis οργανώνει την Παρασκευή 1η Ιουνίου μία μοναδική μουσική κρουαζιέρα στο Louis Olympia, το νέο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο της που δρομολογείται για πρώτη φορά φέτος από τον Πειραιά, με το πιο αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα ONIRAMA το οποίο θα πραγματοποιήσει μια κυριολεκτικά ονειρική συναυλία εν πλω.
Hellenic Cruises
Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της μαγευτικής τετραήμερης κρουαζιέρας που η Louis Hellenic Cruises πραγματοποιεί κάθε Παρασκευή με προορισμούς την κοσμοπολίτικη Μύκονο, τη γραφική Πάτμο, την Αρχαία Έφεσο (Κουσάντασι) και τη σαγηνευτική Σαντορίνη, οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία ξεχωριστή εμπειρία ONIRAMA και να «ταξιδέψουν» μουσικά, συνδυάζοντας χαλάρωση και διασκέδαση. Το αγαπημένο μουσικό συγκρότημα θα πραγματοποιήσει μία αποκλειστική εν πλω συναυλία και θα απογειώσουν τους επιβάτες με τις επιτυχίες τους, το πάθος και την ενέργειά τους.
Το κρουαζιερόπλοιο
"Louis Olympia"
Οι ONIRAMA έχουν καταγράψει μία άκρως επιτυχημένη πορεία δέκα ετών με τεράστια διαχρονικά hits και μια μοναδική επικοινωνία με το κοινό. Έχουν συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους καταξιωμένους και αναγνωρισμένους Έλληνες καλλιτέχνες, ενώ έχουν κερδίσει πολλά βραβεία ως το Καλύτερο Συγκρότημα της χρονιάς τόσο στα Mad Video MusicAwards όσο και στα βραβεία του περιοδικού Status.

Η Ονειρική κρουαζιέρα του Louis Olympia με τους ONIRAMA αποτελεί μία ιδιαίτερη πρόταση της Louis Hellenic Cruises και απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να αποκτήσουν μία σπάνια εμπειρία διασκέδασης και εν πλω φιλοξενίας σε πολύ προσιτή και συμφέρουσα τιμή. Σαλπάρετε μ’ ένα τηλεφώνημα στο 210 4583499 ή μ’ ένα κλικ στο http://www.louiscruises.com/ .
*** *** *** *** *** ***
Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο.
Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα.
Μη χρησιμοποιείτε γκρίγκλις και κεφαλαία.
*** *** *** *** *** ***