Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΩΤΟ Θ(ΑΙΜΑ) - Ας μείνει στο περίπτερο σήμερα


Ας αφήσουμε στο περίπτερο σήμερα Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" και τις  σκυλευμένες δωροεπιταγές του.  Κι όποιος τολμήσει ας επαναλάβει την εκμετάλλευση του πόνου για να θησαυρίσει.  Είναι μια αρχή.  Είναι ένα πρώτο βήμα για να αντιδράσουμε εκεί που μέχρι χθες αδιαφορούσαμε.  Και ας συνεχίσουμε με την απομόνωση της Χ.Α.  Κανείς δημοσιογράφος, κανένα ΜΜΕ δεν πρέπει να δώσει ξανά βήμα στα ρατσιστικά εκτρώματα.  Δικαίωμά τους να πιστεύουν ότι θέλουν.  Δικαίωμά μας να μην στηρίζουμε τη κάθε επικίνδυνη ηλιθιότητά τους.  Και αργήσαμε πολύ αδέλφια.  Και εάν βάζω όλους μας στο σακί, είναι γιατί μέχρι τώρα ούτε στους Μπάμπηδες αντιδράσαμε, ούτε στους Τράγκες, ούτε στα ΣΚΑ(Ι)σμένα κανάλια.  Ψιλοκουβεντιάζαμε, χαζογελάγαμε με τη τρίωρη προβολή της Χ.Α. από τον Τράγκα, κάναμε πλάκα με το "ανέκδοτο" του Μ.Π. περί ...σοβαρότερης Χ.Α. που θα μπορούσε να συνεργαστεί με τη Ν.Δ., αλλά τέρμα.  Ως εδώ.  Βήμα ποτέ για κανένα ρατσιστή, για κανένα δολοφόνο.  Τώρα πια έμαθαν και όσοι δεν γνώριζαν.  Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία.


Θεοδοσία Κοντζόγλου

*** *** *** *** *** *** 
Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο σεβόμενοι την προσωπικότητα κάθε ατόμου. Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα. Μη χρησιμοποιείτε γκρίγκλις και κεφαλαία. 
 *** *** *** *** *** ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου