Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013

Δωρεάν εξέταση μαστού σε Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη


Δωρεάν Κλινική Εξέταση Μαστού από 5 - 15 Ιουνίου 2012
για τις νέες γυναίκες από το "Άλμα Ζωής"
σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη!
Είσαι γυναίκα 20 - 39 ετών;
Τηλεφώνησέ μας στο 210 8 253 253 για να κλείσεις το ραντεβού σου για ΔΩΡΕΑΝ κλινική εξέταση μαστών! Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 2 έως τις 7 το απόγευμα στα γραφεία του Συλλόγου "Άλμα Ζωής" (Αριστοτέλους 79-81, στη Πλατεία Βικτωρίας / 4ος όροφος) από Χειρουργούς Μαστού της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού (ΕΧΕΜ). Εάν χρειαστεί κάποια γυναίκα επιπλέον εξέταση, όπως υπερηχογράφημα ή μαστογραφία θα έχει τη δυνατότητα να την κάνει δωρεάν σε αξιόπιστο διαγνωστικό κέντρο.


Λίγα λόγια για το Πρόγραμμα:
Ένας από τους στόχους του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Άλμα Ζωής"είναι η ενημέρωση του γενικού πληθυσμού για την πρόληψη - έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού σε όλη την Ελλάδα. Για το λόγο αυτό, ο Σύλλογος διοργανώνει κάθε χρόνο τον Συμβολικό Αγώνα Δρόμου Greece Race for the Cure®, σε συνεργασία με την Οργάνωση Susan G. Komen for the Cure®.
Το Πρόγραμμα Ενημέρωσης με σκοπό την πρόληψη - έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού σε νέες γυναίκες, ηλικίας 20 - 39 ετών, υλοποιείται από τα χρήματα του Αγώνα Greece Race for the Cure® 2011! Η ενημερωτική καμπάνια θα πραγματοποιηθεί σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη!
Για να κλείσετε το ραντεβού σας καλέστε στους Συλλόγους "Άλμα Ζωής"
- Αθήνα 210 8 253 253
- Πάτρα 2610 22 22 74
- Θεσσαλονίκη 2310 28 51 83
Πρωταρχικός στόχος του Προγράμματος είναι να αφυπνίσουμε κάθε γυναίκα αυτής της ηλικίας για τον καρκίνο του μαστού. Ο δεύτερος στόχος του Προγράμματος είναι η παροχή δωρεάν κλινικής εξέτασης από χειρουργό μαστού για εννέα ημέρες, από τις 5 έως τις 15 Ιουνίου 2012.

*** *** *** *** *** *** 
Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο σεβόμενοι την προσωπικότητα κάθε ατόμου. Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα. Μη χρησιμοποιείτε γκρίγκλις και κεφαλαία. 
 *** *** *** *** *** ***