Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Σάμο
καταγγέλει τον Υφυπουργό Ναυτιλίας
στον Λ. Ζαγορίτη
αναρτήθηκε από το χρήστη Γιάννη Μ. Νέγρη
(aigaio.blogspot.com) Σάββατο, 31 Ιανουάριος 2009
Η ΝΟΔΕ Σάμου καλύπτει την καταγγελία του πολιτευτή της κ. Νίκου Κατρακάζου εις βάρος του Υφυπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Πάνου Καμμένου; Τρέχει στα δημοσιογραφικά γραφεία η είδηση της καταγγελίας που έχει γίνει στον Γραμματέα του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρη Ζαγορίτη από τον πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας στη Σάμο και νυν Νομαρχιακό Σύμβουλο κ. Νίκο Κατρακάζο εις βάρος του Υφυπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ। Πάνου Καμμένου.
Αν και η είδηση της καταγγελίας έχει διασταυρωθεί και επιβεβαιωθεί δεν έχει μαθευτεί το παραμικρό για το περιεχόμενο της. Κατάπληξη προκαλεί το γεγονός της καταγγελίας ενός στελέχους πρωτοκλασάτου της Νέας Δημοκρατίας όπως είναι ο Πάνος Καμμένος, αφού μέχρι στιγμής η παρουσία του στο συγκεκριμένο Κυβερνητικό πόστο κρίνεται θετική।Αλλωστε η θετική παρουσία του Πάνου Καμμένου επιβεβαιώθηκε με τον τελευταίο ανασχηματισμό όπου ο Πρωθυπουργός έδειξε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του και του εμπιστεύτηκε ξανά τη διοίκηση ενός αρκετά δύσκολου Υπουργείου όπως αυτό του Εμπορικής Ναυτιλίας।Προκαλεί έκπληξη το γεγονός της καταγγελίας από τον υποψήφιο πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας κ।Νίκο Κατρακάζο, σε μια χρονική στιγμή αρκετή δύσκολη για τον ίδιο ,αφού απανωτές ερωτήσεις Βουλευτών καλούν την Κυβέρνηση να δώσει στοιχεία και να απολογηθεί γύρω από τη διαχείριση του Λιμενικού Ταμείου του οποίου είχε την ευθύνη σαν Πρόεδρος του।Πιθανόν το γεγονός της καταγγελίας του κ.Νίκου Κατρακάζου εις βάρος του υφυπουργού ναυτιλίας να έχει να κάνει ,εκτός των ερωτήσεων από τους Βουλευτές και με την ένορκη διοικητική εξέταση που έχει διαταχτεί να γίνει για την διαχείριση του Λιμενικού Ταμείου Σάμου όπου αρκετές εφημερίδες το αποκαλούν και <<γαλάζιο πολιτικό-οικονομικό σκάνδαλο>>
Η απάντηση που θα δοθεί στη Βουλή των Ελλήνων θα ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από αυτό το θέμα।Προβληματίζει τέλος το κόμμα ,η καταγγελία που έχει γίνει από τον πολιτευτή της εις βάρος του Υφυπουργού διότι ο κ।Νίκος Κατρακάζος είναι πολύ <<φρέσκος>> στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας για να έχει αυτή την πολιτική συμπεριφορά αφού όπως είναι γνωστό μέχρι πρότινος ο πολιτευτής είχε κομματική ταυτότητα σε άλλο πολιτικό χώρο.
Τέλος η μέχρι τώρα πορεία του καπετάνιου του πρώην υπουργείου Αιγαίου κρίνεται από το σύνολο των διαπιστευμένων ναυτιλιακών συντακτών θετική αλλά και οι συγγενικοί του δεσμοί του ιδίου με το αιγαίο,τον καθιστούν αξιόπιστο στα μάτια των αιγαιοπελαγιτών.
ΣΧΟΛΙΟ: Προφανώς και στα "καλύτερα τα σπίτια" δεν μπορούν να ανεχτούν τον καλύτερό τους. Αλλά αν η καταγγελία που δεν την γνωρίζουμε ακόμα είναι σοβαρή και αξιόλογη, τότε θα πρέπει να μας προβληματίσει.
Αναμένουμε.
Θεοδοσία Κοντζόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου