Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑ

ΕΝΑΜΙΣΗ ΤΟΝΟ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ
ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
Αγρότες: "Γιατί υπάρχουν ακόμα άνθρωποι"
Της Θεοδοσίας Κοντζόγλου ΜΕ ενάμιση τόνο οπωροκηπευτικά από την Κρήτη ευχαρίστησαν οι αγρότες του νησιού τον νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα για τη φιλοξενία και τη στήριξη που τους παρείχε κατά τη διάρκεια των διήμερων κινητοποιήσεών τους στο λιμάνι του Πειραιά. «Το μόνο θετικό που μας επέμεινε απο αυτά τα θλιγερά γεγονότα ειναι ότι υπάρχουν ακομη άνθρωποι» σημειώνουν σε επιστολή τους οι εκπρόσωποι των αγροτικών συνεταιρισμών ΝΟΤΟΣ και ΚΑΜΙΡΟΣ. Ο νομάρχης Πειραιά διέθεσε όλα τα οπωροκηπευτικά στο Ζάννειο Ορφανοτροφείο, στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Πειραιά, στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως, στο Παιδικό Σπίτι Οικοτροφείο Αρρένων, στο Χαμόγελο του Παιδιού, στο φιλανθρωπικό σωματείο "Η Γωνιά του Παιδιού" και στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας για τις ανάγκες του συσσιτίου। Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου που έστειλε στα ΜΜΕ η Νομαρχία Πειραιά:
Οπωροκηπευτικά από την Κρήτη στην εκκλησία
και σε φιλανθρωπικά σωματεία της περιοχής Ενάμισι τόνο οπωροκηπευτικά που έστειλαν στη Νομαρχία Πειραιά οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί «Νότος» και «Κάμιρος» από την Ιεράπετρα της Κρήτης, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης όπως αναφέρουν, για τη συμπαράσταση του Νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα στις πρόσφατες κινητοποιήσεις των αγροτών στο λιμάνι του Πειραιά, διένειμε η Νομαρχία Πειραιά στην εκκλησία και σε ιδρύματα της περιοχής. Τα προϊόντα (τομάτες, πιπεριές, λεμόνια) δόθηκαν συγκεκριμένα στο Ζάννειο Ορφανοτροφείο, στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Πειραιά, στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως, στο Παιδικό Σπίτι Οικοτροφείο Αρρένων, στο Χαμόγελο του Παιδιού, στο φιλανθρωπικό σωματείο η Γωνιά του Παιδιού και στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας για τις ανάγκες του συσσιτίου. Στην κοινή επιστολή που συνέταξαν οι δύο αγροτικοί συνεταιρισμοί προς τον Νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα, υπογραμμίζουν μεταξύ άλλων ότι «το μόνο θετικό που μας απέμεινε από αυτά τα θλιβερά γεγονότα είναι ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι. Για τον λόγο αυτό θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε προσωπικά ως άνθρωπο για τη στήριξη και τη φιλοξενία που μας δείξατε. Να είστε σίγουρος ότι οι Κρητικοί εκτιμούν αυτούς που τους φέρονται αντρίκεια. Ως μικρό δείγμα της ευγνωμοσύνης μας προς το πρόσωπό σας αλλά και ως προς τη συμπεριφορά σας απέναντι στους Κρήτες αγρότες, τα Διοικητικά μας Συμβούλια αποφάσισαν ομόφωνα να σας σταλεί ένα μικρό δώρο. Επιφυλασσόμεθα για τη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου