Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

ΦΕΣΩΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΣΑΜΟΥ;

Φεσωμένα τα ναυτικά πρακτορεία από τη Νομαρχία Σάμου
για τη μεταφορά των λαθρομεταναστών;
πηγή: aegaio.blogspot.com
Οπως είναι γνωστό μετά από κάποιο χρονικό διάστημα παραμονής των οικονομικών μεταναστών στη Σάμο και αφού γίνουν οι σχετικές διατυπώσεις μετά την άφιξη τους (νοσοκομειακός έλεγχος κλπ) οι οικονομικοί μετανάστες επιβιβάζονται στα πλοία της γραμμής με προορισμό τον Πειραια.
Η Νομαρχία Σάμου στη προκειμένη περίπτωση καλύπτει τα ναύλα των μεταναστών,και εξυπακούεται ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πρέπει να καταβάλλει στα ναυτικά πρακτορεία τα χρήματα.
Φυσικά η Νομαρχία δεν έχει ρευστό στα χέρια της με αποτέλεσμα -σύμφωνα με πληροφορίες του aegaio.blogspot.com- να έχει δημιουργήσει χρέος στα ναυτικά πρακτορεία αρκετών χιλιάδων ευρώ.
Αν πράγματι συμβαίνει αυτό, οφείλει η Νομαρχία να ενοχλεί το αρμόδιο Υπουργείο ώστε να μην δημιουργούνται τόσα μεγάλα ανοίγματα. Αν όμως συμβαίνει κάτι άλλο ας δοθεί κάποια απάντηση επί του θέματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου