Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Attica Press Magazine Ιουλίου - Τώρα στα περίπτερα


Γίνε συνδρομητής και κέρδισε ΔΩΡΕΑΝ 3ήμερη ή 4ήμερη ΔΙΑΜΟΝΗ
 σε Σαντορίνη ή Σκιάθο


Σε περίοδο οικονομικής κρίσης, την ώρα που οι οικογένειες περικόπτουν δαπάνες και πασχίζουν να μειώσουν τα έξοδά τους, θυσιάζοντας σε πολλές περιπτώσεις τις καλοκαιρινές διακοπές τους, το Attica Press σε συνεργασία με το πρακτορείο IMAGIΝATION TRAVEL δίνει τη λύση για καλοκαιρινές διακοπές.

Οι πρώτοι πενήντα (50) αναγνώστες που θα γίνουν συνδρομητές του περιοδικού, θα κερδίσουν ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΜΟΝΗ 4 ημερών (3 διανυκτερεύσεις) ή 5 ημερών (4 διανυκτερεύσεις) σε πολυτελή καταλύματα (ξενοδοχεία, studios ή apartments) στη ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ή στη ΣΚΙΑΘΟ.

Το χρονικό διάστημα της παραμονής εξαρτάται από την ημερομηνία άφιξης των δικαιούχων στον τόπο προορισμού. Μοναδική υποχρέωση είναι να εκδώσουν τα εισιτήριά τους από το ταξιδιωτικό πρακτορείο IMAGIΝATION TRAVEL, το οποίο έχει και την αποκλειστική ευθύνη για την εξασφάλιση της αναχώρησης, της παραμονής και διαμονής στα συγκεκριμένα ξενοδοχεία και για την εν γένει διεκπεραίωση του ταξιδιού. Το κόστος που καλούνται να πληρώσουν οι δικαιούχοι είναι μόνο 89 ευρώ κατ’ άτομο, ποσό που αντιστοιχεί στα μετ’ επιστροφής ακτοπλοϊκά εισιτήρια με συμβατικά πλοία από Πειραιά προς Σαντορίνη και από Βόλο προς Σκιάθο, στην υποδοχή και μεταφορά από τα λιμάνια στα καταλύματα και αντίστροφα, στην εξυπηρέτηση τους (πληροφορίες, ενοικιάσεις αυτοκινήτου, οργάνωση εκδρομών και άλλες προαιρετικές υπηρεσίες σε ειδικές εκπτωτικές τιμές) καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους από εκπρόσωπο του πρακτορείου, ταξιδιωτική ασφάλιση, έξοδα κρατήσεων με Φ.Π.Α.

Αναλυτικές πληροφορίες για την προσφορά του Attica Press υπάρχουν στο τεύχος που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της Αττικής, ενώ για την εγγραφή συνδρομητών μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία του περιοδικού στο τηλ. 210-9956300

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου