Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Ναυμαχίες υπουργών για το Λιμενικό Σώμα


E-mail αναγνώστη
************************
Ρε, ολίγον Λιμενικοί κ ολίγον Ακτοφύλακες, μήπως οι υπουργοί με διαβάζουν κ πράττουν αναλόγως ή μήπως κάποιοι "διαβάζουμε" νωρίτερα εκείνα που γίνονται για εσάς....χωρίς εσάς?? Δείτε τι σας επισήμανα εδώ, που μετά τις τόσες αναφορές για απόστρατο, από κάθε πλευρά (μέχρι κ ο ΓΑΠ έχει ερωτηθεί ήδη, όπως λένε τα φερέφωνα), μπορώ κάλλιστα να υποψιαστώ, ότι στο τέλος θα αλλάξουν κυρίως το όνομα, μόνο @ μόνο για να ικανοποιηθούν οι "δήμιοι" του Λιμενικού Σώματος, δυστυχώς .... η λάντζα θα μείνει για όλους.

Και το υπουργείο μετονομάστηκε σε MARITIME AFFAIRS= ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ (;;;;;), επειδή ακριβώς το χρησιμοποιεί η ΕΕ αλλά οι μεταφραστές το Maritme το βάφτισαν αντί "ναυτιλιακών", σε "θαλασσίων υποθέσεων". Yes men @ υποτακτικοί υπάρχουν χιλιάδες πλέον σε κάθε ελληνική γωνιά, από το Λ.Σ και το υπουργείο του θα εξέλειπαν?

Σκάπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου