Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Μίχας προς Φασούλα: Ιδού η Ρόδος.... κατέβα ως ανεξάρτητος αν πιστεύεις ότι σε θέλουν οι Πειραιώτες

* Είναι να απορεί κανείς πως δημοσιογράφος σαν τον Νίκο Χατζηνικολάου, στέκεται χωρίς ντροπή στο γυαλί και παίζει κομματικά παιχνίδια, υποτιμώντας τη νοημοσύνη όλων των τηλεθεατών. Η παρουσία του ως συντονιστή εκπομπής μεταξύ των υποψηφίων του Πειραιά ήταν απλά απαράδεκτη. Δεν αξίζει όμως να ασχοληθεί κανείς με όσα είπε, γιατί προκάλεσαν αρκετή οργή στους τηλεθεατές οι οποίοι τελικά το διασκέδασαν αφού κατάλαβαν ότι ο κ. Χατζηνικολάου ενοχλείται από το γεγονός ότι όλες οι δημοσκοπήσεις αφήνουν πολύ μακριά από την πρωτιά τον εκλεκτό της Ν.Δημοκρατίας.

* Αξιολύπητος και ο Γιάννης Μιχελάκης, Διευθυντής εφημερίδας "Ελεύθερος Τύπος" (σ.σ. δεν υπήρχε διαθέσιμος κανένας άλλος πλην νεοδημοκράτη δημοσιογράφου!) ο οποίος κατήγγειλε ότι τάχα έγιναν 67 νέες προσλήψεις για να εκλεγεί ο Γιάννης Μίχας Δήμαρχος Πειραιά. Αυτό κι αν είναι λαϊκισμός. Λες και ο Γιάννης Μίχας έχει ανάγκη από τους 67 και τις οικογένειές τους για να εκλεγεί. Ακόμα κι αν ήταν όλα αλήθεια, είναι φως φανάρι, ότι ο κ. Μιχελάκης προσπαθεί να διαβάλλει τον Γιάννη Μίχα αρνούμενος να αποδεχθεί ότι οι δημοσκοπήσεις φέρνουν τον Γιάννη Μίχα πρώτο και με μεγάλη διαφορά από τον 2ο υποψήφιο. Το μεγάλο κλάμα, θα είναι για αυτούς που εξυπηρετεί ο κ. Μιχελάκης όταν στη Ν.Δ. θα ανακαλύψουν ότι ο δεύτερος υποψήφιος είναι ο Πέτρος Μαντούβαλος. Μακριά και καταϊδρωμένος έρχεται ο εκλεκτός της Ρηγίλης, Μιχαλολιάκος.

* Τραγική υπήρξε η εικόνα του Παναγιώτη Φασούλα ο οποίος είπε ότι οι δρόμοι του Πειραιά πνίγονται στα σκουπίδια επειδή απεργεί η χωματερή. Και μάλιστα με θράσος, ρώτησε τον Γιάννη Μίχα: Εσύ τι θα έκανες Γιάννη; Θα τα έτρωγες;

Αυτό μου θύμησε την ιστορία με μία καθαρίστρια του Δήμου Πειραιά η οποία άφησε σε μια γωνιά του 7ου Ορόφου μια σακούλα με σκουπίδια (χαρτιά) επειδή απεργούσαν οι εργαζόμενοι στη καθαριότητα.
- Τι είναι αυτά; φέρεται να τη ρώτησε ο Παναγιώτης Φασούλας.
- Σκουπίδια κ. Δήμαρχε.
- Γιατί τα έχεις εδώ;
- Γέμισαν όλοι οι χώροι, πού να τα βάλω;
- Να τα φας!

Ο διάλογος αυτός περπάτησε σε κάθε γωνιά του Δήμου γιατί συνέβη στις αρχές της τετραετίας. Και όλοι είχαν αρχίσει σιγά σιγά να αντιλαμβάνονται ότι ο "θρύλος" που γονατιστοί παρακαλούσαν να τον κάνουν δήμαρχο, δεν άξιζε της εκτίμησης τους.

* Πολύ σωστά μίλησε ο Γιάννης Μίχας στον Φασούλα, λέγοντάς του ότι εάν πιστεύει ότι οι Πειραιώτες τον θέλουν και ότι εκτιμούν το "έργο" του, δεν έχει παρά να κατέβει ως υποψήφιος ανεξάρτητος δήμαρχος. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα Παναγιώτη. Άντε να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου