Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Μόνος βολοδέρνει ο Διαμαντίδης

Περίπου «L'état, c'est moi» είπε πρόσφατα ο Υπουργός Γιάννης Διαμαντίδης όταν σε συνέντευξη του και με τη φράση : «Όταν λέει η κυβέρνηση δουλέψτε, θα δουλέψουν», προσπάθησε να παραπληροφορήσει τους αναγνώστες,  ότι διέταξε τους ναυτικούς να σταματήσουν την απεργία τους και εκείνοι το έπραξαν …αυθωρί και παρά χρήμα,  ενώ είναι γνωστό ότι η απεργία ανεστάλη, δεν έληξε, διεκόπη λόγω επιστράτευσης. 
Αποτέλεσμα:  Οι ναυτικοί και κυρίως η ΠΝΟ του έστρεψαν πλέον τη πλάτη και για ότι δυσάρεστο συμβαίνει, τώρα πια δεν υπάρχει δίοδος επικοινωνίας.  Οι επιστολές σταμάτησαν, τα τηλέφωνα σίγησαν και οι συνδικαλιστές οργανώνονται με τρόπο που σε κάθε στραβοπάτημα της κυβέρνησης, θα την πληρώνει ακριβά ο Υπουργός, μαθαίνοντας ότι οι ναυτικοί π.χ. κάνουν κατάληψη στον Οίκο Ναύτου για την πρόθεση της κυβέρνησης να εντάξει το Ταμείο στον Οργανισμό Παροχής Υγείας.  Κι έτσι «Όταν λένε οι ναυτικοί, χόρεψε, θα χορεύεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου