Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια που αναφέρονται σε "δοσίλογους" κλπ δεν αναρτώνται στο nextok, πόσο μάλλον όταν ο συγγραφέας τους δεν έχει τα κότσια - για να μη το πω λιμανιάτικα - να υπογράφει με το όνομά του.  Οι υβριστικές αναρτήσεις δεν έχουν θέση σ' αυτό το blog.  Θέση έχουν μόνον οι ειδήσεις  που απηχούν την αλήθεια και μόνον την αλήθεια ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΣΜΙΑ  ΣΧΟΛΙΑ.   Γι αυτό παρακαλώ τους υβριστές να μην κουράζονται αρθρογραφώντας εδώ.  Προφανώς υπάρχουν "αντάξιοι" σας χώροι για να εκφραστείτε και να σας χειροκροτήσουν οι όμοιοί σας.

Καλές γιορτές

1 σχόλιο:

  1. Ανοησίες. Κανεί ρε με τούτη την ψύχωση. Αν δηλαδή πώ "Χρστόφια - δοσίλογε - προδότη" και υπογράψω "Γιώργος Γεωργίου" θάσαι εντάξει; Ε, να λοιπόν:

    Χριστόφια - προδότη - καταδότη

    Γεωργίου Γιώργος του Γεωργίου, από τον Άγιο Γεώργιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου