Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΧΑΣΙΣΙ ΚΑΙ ΗΡΩΙΝΗ ΣΕ ΦΟΡΤΙΟ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΣ

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ  ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ  ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Συνελήφθη, χθες βράδυ, στο λιμάνι εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου, 44χρονος αλλοδαπός, οδηγός φορτηγού οχήματος, πριν την επιβίβασή του σε επιβατηγό - οχηματαγωγό  πλοίο με προορισμό την Ιταλία, καθώς σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν ανάμεσα στο φορτίο του (πέτρες) μέσα σε δύο ταξιδιωτικούς σάκους και σε ένα τσουβάλι οι παρακάτω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών :
  1. σαράντα επτά (47) πακέτα συνολικού μικτού βάρους σαράντα επτά κιλών και εννιακοσίων ογδόντα οχτώ (47,988) γραμμαρίων ακατέργαστης ινδικής κάνναβης και
  2. δέκα (10) πακέτα συνολικού μικτού βάρους πέντε κιλών και τετρακοσίων εβδομήντα οχτώ (5,478) γραμμαρίων πιθανόν μορφίνης ή ηρωίνης.
Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, η οποία διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες και το φορτηγό όχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου