Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ
ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ


Αποσύρθηκε η διάταξη που έθετε εισοδηματικά κριτήρια για την καταβολή του πολυτεκνικού επιδόματος.  Σχετική ερώτηση είχε θέσει στη Βουλή ο ανεξάρτητος Βουλευτής Αττικής Βασίλης Οικονόμου. 

Ο Βουλευτής με ανακοίνωσή του χαιρετίζει 
 με μεγάλη ικανοποίηση την υποχώρηση του Υπουργείου Υγείας το οποίο διά στόματος του Υπουργού κ Λοβέρδου ανακοίνωσε κατά την συζήτηση του Προϋπολογισμού στην Βουλή την απόσυρση της διάταξης που έθετε εισοδηματικά κριτήρια για την καταβολή του πολυτεκνικού επιδόματος.

Την συγκεκριμένη διάταξη κατήγγειλε με ερώτησή του στην Βουλή (Αρ. Πρωτ. 7893/16-12-2010) ο Βασίλης Οικονόμου ζητώντας την άμεση αναίρεση της συγκεκριμένης διάταξης ως κοινωνικά άδικης και μη ωφέλιμης για την χώρα καθώς κινούνταν ενάντια στο κράτος πρόνοιας.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Οικονόμου σημειώνει: "Ελπίζουμε η κυβέρνηση στο σύνολό της να αντιληφθεί ότι μειώνοντας το κοινωνικό κράτος, συρρικνώνοντας την πρόνοια και πλήττοντας τις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες δεν διασώζεται η χώρα αλλά αντίθετα απειλείται η κοινωνική συνοχή. Ευχόμαστε το παράδειγμα του Υπουργού Υγείας να ακολουθήσουν και άλλοι συνάδελφοί του και να αποσύρουν κάθε ρύθμιση που στερεί κοινωνικά δικαιώματα των λαϊκών και μεσαίων τάξεων".      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου