Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Γενικευμένη επίθεση κατά της Ελλάδας "βλέπει" ο Π. Καμμένος : SofokleousIn.GR

Για γενικευμένη επίθεση που δέχεται η Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα «με τις ευλογίες των Γερμανών και των διεθνών τοκογλύφων», έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος, κατά τη συζήτηση, στη Βουλή, του κρατικού προϋπολογισμού του 2011.
Παράλληλα, τόνισε ότι θα πρέπει η Βουλή και οι βουλευτές να αντιδράσουν σε αυτή την επίθεση που δέχεται η πατρίδα με στόχο την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας, διαφορετικά, όπως είπε, «η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων».
Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ακόμα ότι «από τις 4 Ιουνίου η χώρα βρίσκεται υπό κατοχή» με ένα Μνημόνιο που πέρασε, όπως είπε, «με αντισυνταγματικό τρόπο, καθώς παραχωρεί εθνική κυριαρχία και ψηφίστηκε με κάτω από 180 βουλευτές».

Γενικευμένη επίθεση κατά της Ελλάδας "βλέπει" ο Π. Καμμένος : SofokleousIn.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου