Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΝΑΛΙ 1: Μποναμάς με 19 ρουσφέτια στο Δήμο

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 19 «δικά» της παιδιά βόλεψε η δημοτική ομάδα Φασούλα στον κατά τα άλλα χρεωκοπημένο Δήμο Πειραιά από το ήδη ξεπαραδιασμένο και αναξιόπιστο «Κανάλι 1». Από τα 19 ρουσφέτια που έγιναν παραμονή πρωτοχρονιάς, τα πέντε αφορούν σε δημοσιογράφους και μάλιστα σε πρόσωπα που βρέθηκαν απέναντι σε όλους - όσοι κινητοποιηθήκαμε στο παρελθόν διεκδικώντας δεδουλευμένα μηνών που δεν ήταν ικανή να δώσει η τότε διοίκηση της ΔΗΡΑΠ. Το χειρότερο όλων είναι ότι ο γιος της τότε προέδρου Σταυρούλας Καρύδη βρίσκεται στη λίστα των προσλήψεων!
Κάθε όριο νομιμότητας και αξιοκρατίας έχει ξεπεραστεί στην πόλη μας από τον μικρόκοσμο των διακομματικών τρωκτικών που έχουν αλώσει το Δήμο Πειραιά και τις δημοτικές επιχειρήσεις του. Το άντρο της σήψης και της διαφθοράς, ο χρεωκοπημένος Δήμος έρχεται για μια φορά ακόμα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Λίγους μήνες μετά τα κλαψουρίσματα του Παναγιώτη Φασούλα, ότι δήθεν αόρατα συμφέροντα τον στοχοποίησαν και πως ο Δήμος δεν μπορούσε να πληρώσει τους μισθούς υπαλλήλων, μια απόφαση έρχεται να δείξει πόσο άτολμος, πόσο λίγος και πόσο ταυτισμένος με την αντίληψη των ρουσφετιών και των εξυπηρετήσεων μπορεί να χαρακτηρισθεί ένας συμπαθής και καλοπροαίρετος χωρίς ηγετικές ικανότητες.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, οι προσλήψεις αποφασίστηκαν την τελευταία στιγμή και αποτέλεσαν το αποχαιρετιστήριο δώρο που έκανε ο αμφιλεγόμενος πρώην γενικός γραμματέας του Δήμου Γιώργος Οικονομόπουλος στην ομάδα που τον έβγαλε «λάδι» σε όσες περιπέτειες είχε με δημοσιογράφους.

Διαβάστε όλο το κείμενο: http://maxomenidimosiografia.blogspot.com/2011/01/1.html#comment-form
ΠΗΓΗ:  ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ από την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΟΧΘΗ

1 σχόλιο:

  1. re magkes ti klaigeste? me exairesi tous poli ligous oloi oi alloi rousfetia eiste tou enos kai tou allou. imarton. klaine oi xires klaine kai oi pantrmenes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου