Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Κατεχόμενα: Επέρριψε ευθύνες στον Έρογλου ο νέος "πρέσβης"

Οι Τουρκοκύπριοι και όχι οι
Τούρκοι, πρέπει να σφύξουν το
ζωνάρι, λέει ο νέος "πρέσβυς"
του Έρογλου στα κατεχόμενα
Εντονες αντιδράσεις ανάμεσα στους Τουρκοκύπριους προκάλεσε ο διορισμός του Προέδρου της Επιτροπής Βοήθειας της Τουρκίας Χαλίλ Ιμπραχίμ Ακτζά στη θέση του λεγόμενου Πρέσβη στα κατεχόμενα, μετά την ανάκληση του Καγιά Τουρκμέν.

Ο νέος λεγόμενος πρέσβης, σε δηλώσεις , επέρριψε ευθύνες στη ψευδοκυβέρνηση Ερογλου, η οποία, όπως είπε, πήρε λανθασμένες αποφάσεις και έφερε την οικονομία σε κακή κατάσταση.


Είπε ότι η Τουρκία όφειλε να λάβει μέτρα και πρόσθεσε ότι το αντίτιμο από τις λανθασμένες αποφάσεις δεν πρέπει να το πληρώσουν οι Τούρκοι πολίτες, αλλά οι Τουρκοκύπριοι.

Ο Ντερβίς Ερογλου συζήτησε με αρχηγούς Τουρκοκυπριακών κομμάτων την κατάσταση που δημιουργήθηκε στα κατεχόμενα μετά το συλλαλητήριο της εικοστής- ογδόης Ιανουαρίου.
Πηγή: http://www.kathimerini.com.cy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου