Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Πότε θα τελειώσει το κομματικό προγκρόμ κατά των ...υμετέρων?

Αξιότιμοι Ηγήτορες του Λ.Σ, (ανεξαρτήτως χρωματικής απόχρωσης ή κομματικής προέλευσης)

Πότε επιτέλους θα σταματήσουν οι επιλεκτικές & προδήλως κομματικές "εκκαθαριστικές επιχειρήσεις" κατά των Αξιωματικών?

Έχετε υπολογίσει κύριοι, πόσοι Αξιωματικοί ΛΣ αποστρατεύτηκαν το τελευταίο δωδεκάμηνο? Συνυπολογίστε τους υπαξιωματικούς & Λιμενοφύλακες..... Εμείς μετράμε τουλάχιστον είκοσι τρεις Αξιωματικούς, εκ των οποίων επτά εξ Εμπορικού Ναυτικού με την διαδικασία "haircutting", μόνο τον τελευταίο μήνα. Αυτή την Ακτοφυλακή οραματιστήκατε λοιπόν?
Μήπως, με το πρόσχημα της νέας δομής, της σύγχρονης & αποδοτικής Ακτοφυλακής οδηγείτε στη διάλυση το Λ.Σ (τώρα & ΕΛ.ΑΚ)?
Τα ταμεία πόσο θα αντέξουν ακόμη? Δια στόματος αρμόδιου υπουργού ακούμε ότι τα ταμεία στέγνωσαν & η τρόικα ζητά νέα επώδυνα μέτρα.
Η υπό κηδεμονία κυβέρνηση που "διαχειρίζεται" την χώρα σήμερα, δεν αποφάσισε να επαναφέρει όσους είχαν απομακρυνθεί στις αρχές του έτους πέρυσι, προκειμένου να αναχαιτίσει την εκροή στελεχών, υπαλλήλων & να αποτρέψει το τσουνάμι παραιτήσεων στο Δημόσιο και τη μαζική καταβολή των εφάπαξ λόγω της υφιστάμενης δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας?? Τώρα γιατί "απαλλοτριώνετε" τόσους ακόμη Αξιωματικούς? Θα μπορούσατε, με την σωρεία των express διατάξεων που περνάτε, κατ' εντολή των δανειστών μας, να είχατε "κλείσει" & το ζήτημα παραμονής, προαγωγής & αποστρατείας των ενστόλων, ώστε εκείνοι που αποστρατεύονται οικειοθελώς να είχαν λιγότερο προνομιακή μεταχείριση από εκείνους που για "δικούς σας άνομους λόγους" αποστρατεύετε! Από την άλλη, εσύ υπουργέ σκεφτόσαστε να περάσετε διάταξη για την μη απασχόληση των λιμενικών μετά την αποστρατεία τους!! Νισάφι....
Οι ένστολοι, κ. Υπουργέ Προστασίας του (ημέτερου) Πολίτη, δεν είναι όπως όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι, που η σύνταξη τους είναι χαμηλότερη από το μισθό λόγω "ειδικών επιδομάτων" & προνομίων.... Ιδιαίτερα των ΔΕΚΟ & άλλων δημοσυντήρητων Οργανισμών, που ελέω Πασοκικής συνδικαλιστικής πανίδας οι απολαβές τους απέχουν έτη φωτός από τους συναδέλφους τους του υπόλοιπου δημόσιου τομέα.

Αξιότιμοι Ηγήτορες,
Σε κάθε περίπτωση, γι' αυτούς που ΕΣΕΙΣ αποστρατεύετε, εφευρίσκονται νόμοι, τροπολογίες, νομολογίες & κάθε είδους μικροκομματικά κόλπα για να "δικαιώνονται" κάθε κατηγορίας "αδικημένοι" και να λαμβάνουν "αβρόχοις ποσίν" τρεις ως πέντε βαθμούς. Εξαιρούνται βέβαια, ελάχιστοι όπως οι εκδιωχθέντες που δικαίως πήραν τους βαθμούς τους και οι ακόμη ελαχιστότεροι αδικηθέντες. Η αφροσύνη και ο ελεεινός κομματισμός οδήγησαν τις πολιτικές ηγεσίες εντεύθεν κακείθεν στη φαλκίδευση της αξιοκρατίας. Δεν τους ένοιαζε αν το φρόνημα των αξιωματικών στραπατσαριζόταν, αν η μαχητικότητα των στελεχών έφθανε στον πάτο! Αυτά βέβαια με την συνεργασία ηγητόρων του Σώματος. 
Κανείς δε βρέθηκε να πει: "Κύριε υπουργέ πού το πάτε; Καταστρέφεται το Σώμα, το αξιόμαχο & η αποτελεσματικότητα του" . Συνεπώς Είναι και αυτοί συνένοχοι!
Δια της πλαγίας οδού όλοι γίνονται αντιναύαρχοι & παίρνουν σύνταξη Αρχηγού ΓΕΝ. Ένας Πλοίαρχος δε χρειάζεται να δουλέψει για τη προαγωγή του. Θα περιμένει πότε θα έρθει το κόμμα του στην εξουσία και θα γίνει και αντιναύαρχος, θα πάρει και αποδοχές αναδρομικά.
Σας συγχαίρουμε λοιπόν! Μια χαρά τα καταφέρατε & δικαίως εισπράττετε και "απολαμβάνετε" την ..... απαξία & την χλεύη, λεκτικώς & εμπράκτως, από τους πολίτες - πελάτες σας.

Με θαλασσινούς χαιρετισμούς,

Exantas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου