Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΗΚΑΝ

Οκτώ νέες θέσεις Αρχιπλοιάρχων άνοιξαν στον Λιμενικό Σώμα μετά τις κρίσεις που ολοκληρώθηκαν πριν από λίγα λεπτά.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, με αίτημά του αποστρατεύθηκε ο Αρχιπλοίαρχος Κώστας Καράμπαμπας όπως και ο Υποναύαρχος - γιατρός - Σπέντζας.

Ο Αρχιπλοίαρχος Δασκαλάκης προήχθη σε Υποναύαρχο.

Ως ευδοκίμως τερματίσας κρίθηκε ο Αρχιπλοίαρχος Στρουμπής και τον ακολούθησαν οι Αρχιπλοίαρχοι Παντελής Εμμανουηλίδης, Φωτόπουλος, Ροϊδης, Αρμυράς και Σαλβάνος.

Να σημειωθεί ότι τη θέση του Υποναυάρχου μετά την αποστρατεία του γιατρού Σπέντζα, θα καταλάβει αξιωματικός προερχόμενος από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων.

Έτσι, ως υποψήφιοι φέρονται οι πλοίαρχοι: Τζάντζαλος (Κ. Λ. Πατρών),  Γιώργος Αποστολής (Προξενικός Λιμ. Βανκούβερ), Σπανάκος, Σαριγιάννης, Νικητάκης, Σιβίτος, Νικολάτος και Ράπτης.

Έκτιμάται ότι ο κ. Νικολάτος θα αποστρατευθεί την ερχόμενη εβδομάδα, κατά τη β΄φάση των κρίσεων ενώ μεταξύ των Πλοιάρχων που προαναφέραμε περιλαμβάνεται και ο "δημοκρατικός" αξιωματικός που έδωσε "γην και ύδωρ" στον Μανώλη Κεφαλογιάννη, προκειμένου να τοποθετηθεί σε θέση επιλογής του.  Πρόκειται για τον αξιωματικό ο οποίος έδωσε χέρι με χέρι στον τότε διευθυντή του Υπουργού, μία λίστα με τα ονόματα όλων των αξιωματικών που δεν ήσαν προσκείμενοι στη Νέα Δημοκρατία.  Να σημειωθεί ότι ο αξιωματικός αυτός, κατείχε καίρια θέση και επι υπουργίας Χρήστου Παπουτσή στο ΥΕΝ και ομολογουμένως από τη θέση που του είχε εμπιστευθεί η υπογράφουσα είναι σε θέση να γνωρίζει από πρώτο χέρι  και όχι από μεταφορά πληροφοριών, ότι τα έκανε θάλασσα, ιδιαίτερα κατά τη περίοδο που διαχειριζόταν το ναυάγιο του πλοίου "Εξ. Σαμίνα".

Όσο για τον κ. Σπανάκο, προφανώς θα διασωθεί από το Πρωθυπουργικό Γραφείο!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου