Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΤΟ ΜΕΓΚΑ "ΕΘΙΞΕ" τον ΥΠΟΥΡΓΟ Γ. ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ

Δήλωση - απάντηση του ΥΘΥΝΑΛ κ. Γιάννη Διαμαντίδη για σχόλια που έγιναν στο δελτίο ειδήσεων του Mega 


Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με τα όσα ακούστηκαν στο αποψινό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Mega, ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κ. Γιάννης Διαμαντίδης δήλωσε τα εξής:

«Λυπάμαι που την ώρα που ήμουν σε εκδήλωση του Πολεμικού μας Ναυτικού για το ηρωικό «Βέλος» οι εκφωνητές του δελτίου ειδήσεων του Mega ξεπέρασαν κάθε όριο δημοσιογραφικής δεοντολογίας και δεν μπόρεσα να τους απαντήσω «στον αέρα».


Θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι το «Αττικό Λιμενικό Σύστημα» έχει εξηγηθεί αναλυτικά και στο υπουργικό συμβούλιο και δημόσια από εμένα πολλές φορές, και το 51% που προβλέπεται σήμερα είναι αναγκαίος χρηματιστηριακός όρος προκειμένου να γίνει η συνένωση των τριών λιμανιών της Αττικής με τον ΟΛΠ Α.Ε. Διαφορετικά δεν μπορούμε να έχουμε το «Αττικό Λιμενικό Σύστημα».

Στην πράξη το δημόσιο θα διαθέτει με το νέο σύστημα το 95% των λιμανιών της Αττικής. Και είναι στην κρίση του υπουργικού συμβουλίου το όποιο ποσοστό πώλησης.

Όσο για τα υπόλοιπα που με απρεπή τρόπο ανέφερε για το πρόσωπο μου ο κ. Καψής γνωρίζει πολύ καλά την για έξι και πλέον δεκαετίες ιστορία της οικογένειας μου και εμένα προσωπικά που για 22 χρόνια ανελλιπώς, με τιμά ο λαός του Πειραιά, με την ψήφο του, αναγνωρίζοντας τη συνεπή και αταλάντευτη στάση, στη στήριξη της δημοκρατικής παράταξης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου