Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011

ΚΟΝΤΡΑ ΠΑΓΚΑΛΟΥ - ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ


Απίστευτο:  Ο Διαμαντίδης λειτουργεί πιο αντισοσιαλιστικά από τους αντισοσιαλιστές!

Μια φορά είπε κάτι - σχεδόν - σωστό ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και βρήκε "τοίχο" που λέγεται... Γιάννης Διαμαντίδης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα parapolitika.gr, <<Πυρ και μανία είναι ο Πάγκαλος με τον υπουργό Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Διαμαντίδη.


Αύριο έχουν συνάντηση για την ιδιωτικοποίηση των λιμανιών τα οποία ο μεν Υπουργός (Γιάννης Διαμαντίδης)  θέλει να παραχωρήσει σε ιδιώτες για εκμετάλλευση, ο δε Αντιπρόεδρος επιθυμεί τη λύση της παραχώρησης σε όσους δήμους ελέγχονται από το ΠΑΣΟΚ!

Τα περισσότερα λιμάνια διαθέτουν μεγάλα «θαλάσσια μέτωπα» , δηλαδή χώρους προς εκμετάλλευση για πάρκινγκ , εκδηλώσεις κτλ κι ως εκ τούτου τα συμφέροντα που διακυβεύονται είναι τεράστια.

Ο Διαμαντίδης πάντως συνεχίζει κανονικά το έργο του, χωρίς να δίνει σημασία στις απειλές του Πάγκαλου. Μάλλον ο … Θόδωρας έχει απαξιωθεί και στο εσωτερικό της κυβέρνησης>>.

Το λογικότερο και δικαιότερο όμως θα είναι τα λιμάνια να παραχωρηθούν για διοίκηση και εκμετάλλευση από όλους τους δήμους που έχουν μέτωπο στη θάλασσα.  Εάν πράγματι ο κ. Πάγκαλος πρότεινε να παραχωρηθούν μόνον σε δήμους προσκείμενους στο ΠΑΣΟΚ, αυτό θα προκαλέσει αντιδράσεις που θα είναι και δικαιολογημένες καθώς και ο βουλευτής και ο Αντιπρόεδρος και ο Πρωθυπουργός ως γνωστός υπηρετούν τους Έλληνες και όχι τους ΠΑΣΟΚτζήδες.  Άλλωστε, σήμερα με τους χειρισμούς που κάνει η κυβέρνηση, είναι προφανές ότι Δήμοι προσκείμενοι στο ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχουν.  Υπάρχουν δήμαρχοι ή και μέλη των τοπικών αυτοδιοικήσεων που κάνουν ...κολοτούμπες για ευνόητους λόγους!