Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΠΟΥΣΙΟ

Ερχονται νέες αποκαλύψεις στο nextok.blogspot.com

Μπορεί καθημερινά να τρέχουμε όλοι και να μη φτάνουμε, να ψάχνουμε πως να καλύψουμε τις "τρύπες" στις τράπεζες, στις ΔΕΚΟ, στον μανάβη, στον μπακάλη, στα φροντιστήρια των παιδιών μας, και τα τηλέφωνα να κτυπούν σε τακτά χρονικά διαστήματα από τη μία ή την άλλη οικονομική μας υποχρέωση, και το ένα δέκατο των Ελλήνων να ψάχνει για δουλειά, αλλά το κάδρο του τέως Αρχηγού πρέπει να μπει στον τοίχο.


Έτσι από νωρίς το πρωί, μετακινήθηκαν τα κάδρα με τα πορτραίτα των τέως Αρχηγών τα οποία βρίσκονται στον διάδρομο του 5ου ορόφου, προκειμένου να εξασφαλιστεί χώρος για τουλάχιστον τρία ακόμα κάδρα. 

Φυσικά δίπλα στο κάδρο του ναύαρχου Ρετζεμπέρη, τοποθετείται πλέον ο στενός του φίλος Αθανάσιος Μπούσιος.

Αυτό που σχολίαζαν κάποια στελέχη του Λιμενικού ήταν:  Το σίγουρο είναι ότι κάπου εδώ θα τοποθετηθεί και το κάδρο του νυν Αρχηγού Κωνσταντίνου Σούλη.  Για τη τρίτη θέση όμως είναι αμφίβολο εάν θα υπάρξει κάδρο έτσι όπως πάμε!

Και δεν έχουν άδικο.
Διαβάστε τις επόμενες αναρτήσεις και θα μάθετε που πάει το Λιμενικό.

Φαίνεται ότι ο κ. Σούλης θα περάσει στην ιστορία ως ο πρώτος και ο τελευταίος Αρχηγός του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος.  Μετά; 

Διαβάστε τις αποκαλύψεις του nextok.blogspot σε λίγα λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου