Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ OFILIA

Φίλοι, συγγενείς, γείτονες, συνάδελφοι και εργοδότες είναι δίπλα της

Αυτή τη φωτογραφία εμφανίζουν τα διεθνή ΜΜΕ
αποδίδοντας την εικόνα στην καμαριέρα του SOFITEL.  ΄
Μέχρι στιγμής ούτε διαψεύστηκε ούτε επιβεβαιώθηκε

Ούτε ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε μέχρι σήμερα για να κακολογήσει την όμορφη καμαριέρα για την οποία αποδομήθηκε ολικά ο ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ.

Η 32χρονη καμαριέρα που φέρεται ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν "δεν σταματά να κλαίει" μετά τα όσα συνέβησαν το Σάββατο στο ξενοδοχείο Sofitel της Νέας Υόρκης , ανέφερε σήμερα ένας 42χρονος εστιάτορας που παρουσιάζεται ως αδελφός της καμαριέρας.


Ο 42χρονος από τη Γουινέα που έχει ένα μικρό εστιατόριο στην 8η Λεωφόρο στο Μανχάταν στο προάστιο Χάρλεμ ανέφερε ότι η αδελφή του του τηλεφώνησε το απόγευμα του Σαββάτου παρουσία γιατρών και αστυνομικών και του είπε ότι "της συνέβη κάτι πολύ σοβαρό" . Εκλαιγε , δεν σταματούσε να κλαίει, ανέφερε ο αδελφός της, ιδιοκτήτης του εστιατορίου "Καφέ 2115".

Του είπε ακόμα ότι θέλει να της βρει έναν δικηγόρο και ότι συνέβησαν διάφορα κακά πράγματα που κατάγγειλε στην αστυνομία.

Ο 42χρονος ανέφερε ότι η αδελφή του εργάζεται τρία χρόνια στο ξενοδοχείο αυτό ότι είναι μητέρα μιας εννιάχρονης και ότι μιλά άριστα γαλλικά.

"Είναι πολύ καλή μουσουλμάνα είπε επίσης και πρόσθεσε: Δεν φορά μπούργκα αλλά καλύπτει με μαντήλα τα μαλλιά της" πρόσθεσε.

Ανέφερε ότι η αδελφή του δεν είχε ξαναδεί τον Ντομινίκ Στρος-Καν και φυσικά δεν ήξερε την ιδιότητά του.

Ο 42χρονος πρόσθεσε ότι η αδελφή του κρατείται "σε ένα μυστικό μέρος" και όχι φρουρούμενη στο σπίτι της στο Μπρονξ, ο διαχειριστής του οποίου ανέφερε ότι "είναι μια πολύ όμορφη τριαντάρα από την Αφρική που δεν έχει προκαλέσει ποτέ προβλήματα. Εργάζεται σκληρά και είναι πολύ σοβαρή και πολύ ήσυχη".

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι με τα καλύτερα λόγια μίλησαν για τη νεαρή καμαριέρα οι γείτονές της, παρουσιάζοντάς την ως πολύ σοβαρό κορίτσι που δεν δημιούργησε ποτέ κανένα πρόβλημα.   ¨Ομως και οι προϊστάμενοι της Οφίλια, στο ξενοδοχείο SOFITEL  όπου εργάζεται τα τελευταία τρία χρόνια, υποστηρίζουν ότι η καμαριέρα είναι εξαίρετου χαρακτήρα και ότι είναι υπεράνω κάθε υποψίας.

Στο μεταξύ, το απόγευμα της Τρίτης, οι συνήγοροι του κ. Στρος Καν, άλλαξαν την υπερασπιστική τους τακτική.  Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν οι ανταποκριτές των ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ, ενώ χθες υποστήριζαν ότι ο πελάτης τους είναι αθώος, σήμερα δήλωσαν ότι η σεξουαλική επαφή έγινε με την συναίνεση της καμαριέρας.

Ο τελευταίος αυτός ισχυρισμός , μάλλον θα φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον άλλοτε ισχυρό Διευθυντή του ΔΝΤ.  Και μάλλον θα ξεχάσει για πολλά χρόνια τις ανέσεις των υπερπολιτελών ξενοδοχείων μέσα στο κελί που θα καταλήξει σύμφωνα με εκτιμήσει νομικών κύκλων.


.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου