Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ

Όσο λιγότεροι είναι οι παρόντες βουλευτές, τόσο ευκολότερα θα κερδίσει το ΠΑΣΟΚ την ψήφο εμπιστοσύνης

ΕΑΝ ΑΠΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΑΠΛΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΠ

Του Γιώργου Μοσχοβίτη

Η Μεγαλύτερη «ΑΠΑΤΗ» !!! του συντάγματος μπορεί να γίνει στην Βουλή … εν αγνοία των κομμάτων της αντιπολίτευσης.


Όλοι οι Βουλευτές από όλα τα κόμματα πρέπει να είναι «Παρόντα» κατά την διαδικασία του ψήφου εμπιστοσύνης και του Μεσοπρόθεσμου.

Απίστευτο και όμως αληθινό !! μιας και τα τσακάλια οι συνταγματολόγοι συν και ο Ε.Βενιζέλος το γνωρίζουν καλά αυτό.


Η μεγάλη γκάφα από τα κόμματα της αντιπολίτευσης που θεωρούν «Μαγκιά» να απέχουν από τις ψηφοφορίες αυτές..ανοίγει το δρόμο για το οριστικό ξεπούλημα της χώρας ..και μετά συγνώμη δεν υπάρχει !! πόσο μάλλον ψήφος.

Για να μην σας τρελάνουμε όμως ας πάμε στο «ζουμί» της συνταγματικής απάτης που θα γίνει αν κάνουν το λάθος να το παίξουν μαγκάκια οι Βουλευτές του Κ.Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ και του ΛΑ.Ο.Σ.

Αν απέχουν από την ψηφοφορία …το σύνταγμα αναφέρει ότι η ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση καταμετράται επί των παρόντων Βουλευτών «Άρα δεν καταμετρούνται επί των 300 αλλά για άλλη μια φορά θα το γράψουμε να το εμπεδώσετε…. η πλειοψηφία καταμετρείτε επί των παρόντων…. και ως εκ τούτου δεν θέλει ο ΓΑΠ 154 ψήφους αλλά 128…Bingo !!!

To ίδιο ακριβώς θα συμβεί και για την καταμέτρηση και ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου.

Το καταλάβατε ;;;

Kαλούμε λοιπόν όλους τους βουλευτές των κομμάτων Κ.Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ και του ΛΑ.Ο.Σ…. άντε και τους βουλευτές της Μπακογιάννη αλλά και του Γιάννη Δημαρά να είναι μέσα στην Βουλή και το μόνο που θα χρειαστούν να κάνουν όταν ακούσουν το όνομα τους να φωνάξουν δυνατά …ΠΑΡΩΝ σε αντίθετη περίπτωση ο ΓΑΠ και τα πολιτικά μιάσματα του και οι διεθνείς συνεταίροι του θα γιορτάσουν το μεγάλο κέρδος τους !!!

Μια χώρα που πουλήθηκε «Μπιτ παρά» !!! και επάνω έχει 10 εκατομμύρια ψυχές …που θα τους ορίζουν Αιώνια !!!!

Καταλαβαίνετε σε τη εθνική προδοσία θα πέσουμε αν κάνουν… το λάθος..να απέχουν όλα τα κόμματα τις αντιπολίτευσης.

ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ…ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ…ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΚΕΝΗ ΤΗΣ Ε.Ε ΤΟΥ Δ.Ν.Τ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

Γεώργιος Δ. Μοσκοβίτης –Δημοσιογράφος 20/6/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου