Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Η ΛΥΣΗ ΛΕΕΙ Η ΝΤΟΡΑ


Τη δημιουργία κυβέρνησης εκτάκτου ανάγκης και εθνικής ενότητας, ως μόνη λύση για τη χώρα, πρότεινε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Όπως ανέφερε: «Μετά από τις πρόσφατες εμπειρίες που είχαν στις Βρυξέλλες και ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Σαμαράς, πρέπει να πήραν το μήνυμα ότι μία λύση υπάρχει ακόμα και σήμερα. Η δημιουργία κυβέρνησης έκτακτης ανάγκης και εθνικής ενότητας, για να κερδηθεί η χαμένη αξιοπιστία της Ελλάδας και να σωθεί ο τόπος από την καταστροφή».


Το πρωί, η κ. Μπακογιάννη συναντήθηκε με τον υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις προτάσεις της για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

Η στάση που θα κρατήσει η Δημοκρατική Συμμαχία στη Βουλή θα καθοριστεί από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, που θα συνεδριάσει το Σάββατο.

Στα Χανιά

Σήμερα η κ. Μπακογιάννη βρίσκεται στα Χανιά. Με την ευκαιρία αυτή η ομάδα πρωτοβουλίας γυναικών της Δημοκρατικής Συμμαχίας Χανίων καλεί σε τσάι γνωριμίας και συζήτησης στο ξενοδοχείο 'Ακάλη', Κισάμου 55, Χανιά, την ίδια μέρα στις 6 το απόγευμα. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν χειροποίητα κοσμήματα φτιαγμένα από φιλότεχνες κυρίες των Χανίων, μέλη της Δημοκρατικής Συμμαχίας.



***   *   ***   *   ***   *   ***
AQUARELA CREPA CAFFE
Λαοδικείας και Τσαλδάρη γωνία - Νίκαια Πειραιά

Τεράστια ποικιλία γεύσεων, ολόφρεσκες πρώτες ύλες, γενναιόδωρες ποσότητες.
Χρειάζεστε κάτι άλλο;
Γλυκό του κουταλιού, brownies, σουφλέ σοκολάτας,
βάφλες, τυρόπιτα, κασερόπιτα…
οι πειρασμοί συνεχίζονται ακάθεκτοι
 και το παιχνίδι καλά κρατεί και στα επιπλέον…
Ζεστή διακόσμηση, υποβλητικός φωτισμός
και ατμοσφαιρική μουσική.
Γιατί η κρέπα θέλει την ατμόσφαιρα της.

ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ του NEXTOK
 ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Για delivery Δείτε περισσότερα: http://nextok.blogspot.com/2011/01/aquarela-crepa-cafe-48-156-18453-211.html

2 σχόλια:

  1. Εθνικής ενότητας με Πρωθυπουργό την ίδια ή ... τον μπαμπάκα της?

    ΜΘΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλουμε να δηλώσουμε κατηγορηματικά ότι το προηγούμενο σχόλιο μας σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως δεν είμαστε υπέρ της Κυβέρνησης Εθνικής ενότητας καθώς πιστεύουμε ότι μόνο με τέτοια διακυβέρνηση τα δεινά της "κομματικο- παρεοκρατείας" & του "ημετερισμού" θα μπορούσαν να περιοριστούν.

    ΜΘΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου