Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΚΗΔΕΥΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ 19ΧΡΟΝΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Ολοκληρώνεται σε λίγα λεπτά η εξόδιος ακολουθία για τους  δίδυμους ήρωες της Κύπρου Χρήστο και Μίλτο Χριστοφόρου.

Σε μία κατάμεστη εκκλησία και προαύλιο, συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν οριστικά τα δύο παλληκάρια που αψήφισαν τον θάνατο ενώ μέσα από τους επικήδειους λόγυς ήρθαν στο φως συγκλονιστικές στιγμές από τις τελευταίες ώρες της ζωής των δύο αχώριστων αδελφών.


Τραγική φιγούρα ο πατέρας των αγοριών που κρατά τις φωτογραφίες των παιδιών του , ενώ τα φέρετρα καλύπτουν οι σημαίες της Κύπρου και της Ελλάδας.

Την ίδια ώρα, τελείται η κηδεία του Αρχιλοχία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Παπαδόπουλου από τον Ιερό Ναό του Αγίου Σάββα, στα Λειβάδια Λάρνακας.

Την Τετάρτη κηδεύτηκαν ο Διοικητής Διοικήσεως Ναυτικού Ανδρέας Ιωαννίδης, ο Αντιπλοίαρχος Λάμπρος Λάμπρου, ο Αρχικελευστής Κλεάνθης Κλεάνθους, οι πυροσβέστες Βασίλης Κρόκου, Παναγιώτης Θεοφίλου, Αδάμ Αδάμου, Σπύρος Ταντής και ο Αρχιπυροσβέστης Γιώργος Γιακουμής.

Την Παρασκευή θα τελεστεί η κηδεία του ΕΠΥ Μιχάλη Ηρακλέους, από τον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στα Λατσιά.

Σε λίγο θα ακολουθήσει πλήρες ρεπορτάζ από τον τελευταίο αποχαιρετισμό των δίδυμων ναυτών Χριστοφόρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου