Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2011

ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

Πληρώνει πάλι ο φορολογούμενος επειδή... "κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει"

Όταν στο Γραφείο Εσωτερικών Υποθέσεων π.χ. του Λιμενικού
δεν μπορεί να υπηρετήσει αξιωματικός που βρίσκεται σε
διάσταση... η κ. Αποστολάκη εξακολουθεί να απολαμβάνει
τη βουλευτική ασυλία και να αμείβεται ως βουλευτής τη
στιγμή που η ασχολία της είναι οι οικογενειακές της υποθέσεις.
Επιπλέον, χρεώνει και τους Έλληνες φορολογούμενους με
19.000 ευρώ για τις δικές της προβληματικές επιλογές!  Και
όλα αυτά με την "ευλογία" των συναδέλφων της βουλευτών!
Το ποσό των 19.000 ευρώ καλείται να καταβάλει η Ελληνική Βουλή ως πρόστιμο, επειδή οι 299 αρνήθηκαν να αφαιρέσουν την βουλευτική ασυλία από τη  Μιλένα Αποστολάκη, για μία καθαρά οικογενειακή δικαστική υπόθεση.

Η καθαρά συντεχνιακή απόφαση των Ελλήνων Βουλευτών να αρνηθούν να αφαιρέσουν τη Βουλευτική Ασυλία της Μιλένας Αποστολάκη, στην προσπάθεια τους να την προστατεύσουν από μια μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο πρώην σύζυγός
της εισαγωγέας αυτοκινήτων, Συγγελίδης… καταδικάστηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και η Ελληνική Βουλή, πρέπει να… πληρώσει …πρόστιμο 12.000 ευρώ στο Συγγελίδη και 7.000 ευρώ τα δικαστικά έξοδα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσό αυτό δεν θα καταβάλει η κ. Αποστολάκη, αλλά το ελληνικό δημόσιο.  Άρα οι Έλληνες φορολογούμενοι.

Πρόκειται για μια ιστορική απόφαση που θα πρέπει να απασχολήσει τη κοινή γνώμη και τα ΜΜΕ, όχι μόνον γιατί αποκαλύπτει περίτρανα τον απαράδεκτο συντεχνιακό τρόπο με τον οποίον αλληλοκαλύπτονται  οι Έλληνες Βουλευτές, αλλά επιβεβαιώνει την κατάχρηση της Βουλευτικής Ασυλίας και σε θέματα που δεν έχουν καμία σχέση με τις Πολιτικές Ενέργειες των Βουλευτών, και κατ’ επέκταση επισφαγίζουν τις κατηγορίες περί Διαφθοράς!

Οι Έλληνες Βουλευτές αρνήθηκαν να αφαιρέσουν τη Βουλευτική Ασυλία από την Μιλένα Αποστολάκη, προκειμένου να δικαστεί γιατί αθέτησε τη συμφωνία να βλέπει ο πρώην σύζυγός της τα παιδιά του μετά από το χωρισμό τους, με αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας, να στραφεί στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια και να δικαιωθεί!

Πηγή: Με πληροφορίες από : Greek Money