Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

Όλα τα ονόματα των υποψηφίων που παραπέμπονται στον διαγωνισμό της κολύμβησης

Δεν κατέστη τελικά δυνατόν για τον προστατευόμενο Κρητικό υποψήφιο, να περάσει στις επόμενες δοκιμασίες.  Όπως φαίνεται από τις επίσημες καταστάσεις του Αρχηγείου του Λιμενικού, ο νεαρός με τον ...μπάρμπα στην ηγεσία, αναγκάστηκε να επιστρέψει στην ιδιαίτερή του πατρίδα λόγω έλλειψης ...πόντων.

Εδώ θα πρέπει να επαναλάβουμε ότι το μέτρο του ύψους θα έπρεπε να είχε καταργηθεί ως ρατσιστικό.  Κανείς στον 21ο αι., δεν μπορεί να διανοηθεί την αξία που έχει το ύψος ενός υποψήφιου, μπροστά στα πτυχία και τα μεταπτυχιακά ή και την προσωπικότητά του.  Ωστόσο, καθώς για μια ακόμα φορά τέθηκε τέτοιο θέμα, και μόνον για λόγους δικαιοσύνης, είναι ανέντιμο άλλοι να "ψηλώνουν"  και άλλοι να "κονταίνουν" επειδή έχουν την εύνοια του "πάπα".

Σε κάθε περίπτωση και προς επιβεβαίωση του προηγούμενου σχετικού ρεπορτάζ του nextok «ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΕΣ» ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΩΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ    http://nextok.blogspot.com/2011/08/blog-post_25.html  και καθώς - σύμφωνα με πληροφορίες ο Υπουργός έδωσε αυστηρές οδηγίες στους αρμόδιους, προκειμένου να μην γίνουν αλχημίες.

Πάντως από τον πίνακα που δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα, (Τρίτη 30 Αυγούστου 2011)
διαπιστώνεται ότι υπάρχουν ακόμη ονόματα υποψηφίων που δεν έχουν το απαιτούμενο από την προκήρυξη ύψος. 

Επίσης για να λάβει μέρος στις επόμενες δοκιμασίες προκρίθηκε και η εγγονή του αείμνηστου Μπιθικότση (δείτε σχετικό ρεπορτάζ) http://nextok.blogspot.com/2011/08/blog-post_24.html .

Το nextok παρακολουθεί τις εξελήξεις και εφόσον οι αρμόδιοι δεν ακολουθήσουν πιστά τους όρους της προκήρυξης, θα δώσει τα ονόματα όσων κατά πληροφορίες δεν πληρούν τις προϋποθέσεις προκειμένου να προσφύγουν στα αρμόδια Όργανα όσοι έχουν έννομον συμφέρον. 

Μεταξύ άλλων πάντως προκύπτει ένα εύλογο ερώτημα:  Οι  νυν και οι αποστρατευθέντες αξιωματικοί του Λιμενικού που έστειλαν τα υπολοιπόμενου ύψους παιδιά τους για να διαγωνιστούν, τι περίμεναν άραγε;  Μήπως ότι θα τους χαριστούν πόντοι;  Και που στήριζαν αυτή τους την "ελπίδα";  Μήπως στις αλχημίες των προηγούμενων ετών; 

Και αλήθεια!  Κανείς από τους αρμόδιους δεν ενδιαφέρεται να μάθει από το nextok ποίοι υποψήφιοι απέκτησαν "ύψος";  Προφανώς όμως όλοι οι εμπλεκόμενοι γνωρίζουν καλά τις παρανομίες και παρατυπίες τους και έτσι δεν χρειάζονται ενημέρωση.  Και αυτό αφορά τόσο στην ηγεσία του Αρχηγείου Λ.Σ., όσο και τους εμπλεκόμενους ιφιστάμενους της αλλά και τον ίδιο τον Υπουργό.  Γιατί όλοι θυμόμαστε παρεμβάσεις άλλων ετών π.χ. επί Σιωνίδη για τη διάσωση ημέτερου... κουμπάρου!

Δείτε εδώ http://www.hcg.gr/sites/default/files/article/attach/ANAKOINOSI_META_APO_ANYE.pdf  τα ονόματα των ανδρών και γυναικών που καλούνται να διαγωνιστούν στην κολύμβηση.

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι αδιάβλητες θα είναι οι γραπτές εξετάσεις.  Αυτό θα το αποφασίσει ο αξιωματικός που θα οριστεί ως πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής.  Πλην εκτός κι αν θα είναι κάποιος ...βολικός.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου