Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ - ΖΟΥΓΛΑ ΣΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


Για γέλια και για κλαματα η επιτροπή των Γραπτών Εξετάσεων

Καμία εμπιστοσύνη δεν εμπνέει η Επιτροπή γραπτών εξετάσεων που ορίστηκε  για τους υποψήφιους Σημαιοφόρους  την οποίαν όρισε ο Αρχηγός του Λιμενικού. Ο Κλαδάρχης Ασφάλειας του Λιμενικού Αθανασόπουλος Αθανάσιος ορίστηκε ως πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής με αναπληρωτή τον Κεντρικό Λιμενάρχη Πειραιά Μπατσολάκη Ιωάννη, ενώ στην επιτροπή ορίστηκε ως μέλος και ο κ. Μπότσης! 

Ποιο είναι το περίεργο;  Κατ' αρχήν είναι το γεγονός ότι  η κόρη του Αρχιπλοίαρχου Αθανασόπουλου υπήρξε υποψήφια, και μάλιστα  είχε κοπεί προ ημερών από τον κ. Μπότση λόγω μειωμένου ύψους .  Άρα ο κ. Αθανασόπουλος ο οποίος προφανώς ήλπιζε να παραβλευθεί το "πρόβλημα " της κόρης του,  γι αυτό άλλωστε και σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες κατέβασε στην διαπασών ούκ ολίγα "καντήλια", όταν πληροφορήθηκε το οδυνηρό αποτέλεσμα. 

Και ποιον ουσιαστικά κατηγόρησε για την αποκοπή της κόρης του ο κ. Αθανασόπουλος;  Μα φυσικά τον πρόεδρο της Επιτροπής Υψομέτρησης Δημοσθένη Μπότση.  Τώρα όμως ο κ. Μπότσης ορίστηκε ως επίσης μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής και καλείται ο κ. Αθανασόπουλος να συνεργαστεί μαζί του για να συνυπογράψουν τα τελικά αποτελέσματα.

Επίσης ο πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητικό Δοκιμασιών, Πλοίαρχος Παπαλεωνάρδος Δημοσθένης όλως περιέργως τοποθετήθηκε ως δεύτερο μέλος στην επιτροπή γραπτών εξετάσεων.



Με άλλα λόγια: 

1ον:  Ο Αρχηγός δεν είχε άλλον αξιωματικό εμπιστοσύνης για να αναθέσει την ευθύνη του αδιάβλητου των εξετάσεων για την επιλογή των νέων Σημαιοφόρων του Λιμενικού παρά μόνον τον θυμωμένο και θιγμένο Αρχιπλοίαρχο Αθανάσιο Αθανασόπουλο.

2ον:  Ο Αρχηγός δεν είχε άλλον αξιόπιστο αξιωματικό από τον κ. Δημοσθένη Μπότση, στον οποίο συνάδελφοί του όπως μας καταγγέλλουν, αποδίδουν σοβαρή ευθύνη για τις "προκρούστιες" μεθόδους αυξομείωσης του ύψους των υποψηφίων. (σ.σ.  Ήδη ο ένας κοντός κόπηκε σε άλλη διαδικασία προκειμένου να μην ξαναμετρηθεί και διαπιστωθεί το πραγματικό του ύψος).

3ον:  Από τα περίπου 7.000 στελέχη του Λιμενικού έπρεπε να επαναχρησιμοποιηθεί ο κ. Μπότσης και στη κορυφαία επιτροπή; 

4ον:  Από τα περίπου 7.000 στελέχη του Λιμενικού έπρεπε να επαναχρησιμοποιηθεί ο κ. Παπαλεωνάρδος ως μέλος και της επιτροπής γραπτών εξετάσεων;

5ον:  Εάν κάποιος σοβαρός λόγος υποχρεώσει τον πρόεδρο της Επιτροπής να απέχει από τα καθήκοντά του, θα πρέπει ο Κεντρικός Λιμενάρχης να αφήσει το μεγαλύτερο Λιμεναρχείο της χώρας για να επιβλέψει τις εξετάσεις γεγονός που χαρακτηρίζει την επιλογή του το λιγότερο ως "αψυχολόγητη"!

Τελικά ποιο είναι το ύψος της Αθανασοπούλου;

Τονίζεται ότι ο κ. Αθανασόπουλος - Κλαδάρχης Ασφάλειας του Λιμενικού - ισχυρίστηκε κατ' επανάληψη στους διαδρόμους και σε διάφορα  γραφεία του Αρχηγείου,  ότι ο  ίδιος είχε μετρήσει το παιδί του και είχε ύψος 1.61 ενώ του την έκοψαν με τον ισχυρισμό ότι έχει ύψος 1.58. Σίγουρα ο κ. Αθανασόπουλος δεν αμφισβητούσε κανέναν άλλον εκτός του κ. Μπότση,  ο οποίος θα συνυπογράψει μαζί του αλλά και με τον Αρχηγό και τον κ. Παπαλεωνάρδο τα αποτελέσματα των τελικών αποτελεσμάτων!!!



Τίθεται βέβαια και το ερώτημα: Άν ο κ. Μπότσης έχει δίκιο, ο  μπαμπάς της Αθανασοπούλου που είναι και χρόνια στο Λιμενικό δεν ήξερε πόσο ύψος έχει η κόρη του; Μήπως περίμενε να κλείσουν οι συνάδελφοί του τα μάτια;  Και εάν ο κ. Αθανασόπουλος έχει δίκιο να είναι θυμωμένος;  Τώρα γιατί τοποθετήθηκε ως πρόεδρος της Επιτροπής; Μήπως για να βγάλει τα αποθημένα του; διερωτούνται οι συνάδελφοί του και εκφράζουν τη λύπη τους για κάποιους υποψήφιους που ενδεχομένως θα "κατασφαγιασθούν".

Ουέ και αλοίμονο βεβαίως εάν ο πικραμένος κλαδάρχης  κόψει τον υιό του τέως Αρχηγού Ρετζεμπέρη στον οποίο ο νυν Αρχηγός, Αντιναύαρχος Κωνσταντίνος  Σούλης οφείλει εν μέρει τον ορισμό του στην ηγεσία του Λιμενικού.

Σύμφωνα πάντως με το Αρχηγείο του Λιμενικού ορίστηκαν σήμερα όλοι οι εξεταστές για τις γραπτές εξετάσεις.

Οι εξεταστές για την έκθεση ιδεών είναι:1. Πλωτάρχης Γιαννάκη Β.
2. Υποπλοίαρχος Χασανίδης Γ.
3. Αναβαθμολογιτής: Σαπουνάς Ε.

Για τα στοιχεία Ναυτικού Δικαίου:
1. Πλωτάρχης Πετρόπουλος Ε.
2. Υποπλοίαρχος Γραβάνης Γ.
3. Αναβαθμολογητής: Αντιπλοίαρχος Ισάκογλου Ν.
Για το Διοικητικό Δίκιο:
1. Πλωτάρχης Βουτσινάς Αντώνιος
2. Υποποπλοίαρχο Πανταζόπουλος Κ.
3. Αναβαθμολογητής: Πλωτάρχης Βουρίκης Μ.
Για το Ποινικό Δίκιο:
1. Πλωτάρχης Σγουρού Μ.
2. Σαβιολίδης Κ.
3. Αναβαθμολογητής: Αντιπλοίαρχος Κουρουνιώτης Γ.

Για τις Βασικές Αρχές Οικονομίας
1. Υποπλοίαρχος Κανδυλιώτης Ν.
2. Ανθυποπλοίαρχος Φύκας Γ.
3. Αναβαθμολογητής : Πλωτάρχης Βασιλακούδης Δ.
Για τα Ανώτερα Μαθηματικά
1. Υποπλοίαρχος Παπαλεξανδρή Κ.
2. Υποπλοίαρχος Σταμοπούλου Χ.
3. Αναβαθμολογητής: Πλωτάρχης Τσαγκαλίδης Ι.
Για τη Φυσική
1. Πλωτάρχης Τσουβαλά Κ.
2. Υποπλοίαρχος Στάμου Αικ.
3. Αναβαθμολογητής: Αντιπλοίαρχος Αθανασίου Μ.
Για τη Ναυτιλία
1. Πλωτάρχης Δελής Ι.
2. Υποπλοίαρχος Αθανασάκη Α.
3. Αναβαθμολογητής: Πλωτάρχης Ευαγγελίδης Σ.

Για τη Ναυπηγική
1. Πλωτάρχης Γεωργουσόπουλος Χ
2. Υποπλοίαρχος Δησέρη Α.
3. Αναβαθμολογητής: Πλοίαρχος Ρεντούμης Α.

Για τις Μηχανές Εσωτερικής Καύσεως
1. Αντιπλοίαρχος Πανταζόγλου Α.
2. Υποπλοίαρχος Τσολίγκας Θ.
3. Αναβαθμολογητής: Πλοίαρχος Φιλτικάκης Ε.


ΣΕ ΛΙΓΟ  ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ nextok.blogspot.com ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΣΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΕΤΥΧΑΝ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου