Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΥΠΟ ΤΑ ΒΛΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ Η ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΩΝ

Για μια θέση στο Λιμενικό Σώμα διαγωνίσθηκε
σήμερα και η "γάτα" του nextok.blogspot.com
Αμφιθεατρική θέση κατέλαβε από το πρωί η τριανδρία της ηγεσίας του Λιμενικού Σώματος, προκειμένου να εποπτεύσει λεπτό προς λεπτό τη διαδικασία της κολύμβησης στην οποία υποβάλλονται σήμερα οι υποψήφιοι Σημαιοφόροι.

Έτσι με το καφεδάκι τους ανα χείρας ο Αρχηγός του Λιμενικού Αντιναύαρχος Κωνσταντίνος Σούλης, ο Υπαρχηγός Αντιναύαρχος Θεόδωρος Φουστάνος και ο Επιτελάρχης του Σώματος
Γιώργος Βαλεργάκης βρίσκονται στο μπαλκόνι και επιβλέπουν εκ του σύνεγκυς την όλη διαδικασία.  Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ο Αρχηγός κάλεσε τον αρμόδιο αξιωματικό και όχι μόνον και τους επέστησε τη προσοχή προκειμένου να μην γίνουν ...λάθη.

Αυτά βέβαια οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν ότι είναι λόγια κενού περιεχομένου, καθώς ανάλογες μεγαλόστομες εντολές δίδονταν σε κάθε προηγούμενη διαδικασία προσλήψεων τόσο στο Λιμενικό όσο και στα άλλα Σώματα Ασφαλείας.  Φέτος όμως έχουν γνώση η φύλακες.  Και ελπίζουμε τόσο οι ...Μοσχαναθρεμμένοι όσο και τα παιδιά των επωνύμων που θα πετύχουν στις διαδικασίες να κερδίσουν τη θέση με το σπαθί τους και όχι με τη μεσολάβηση τρίτων, συγγενών, πολιτικών, πολιτευτών κλπ σαλταδόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου