Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ...ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

<<Έτσι λοιπόν το υλικό θα αναρτηθεί εφόσον κριθεί σκόπιμο, δεδομένου ότι κανείς από τους ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ δεν θα ενδιαφερθεί να μας το ζητήσει, και φυσικά να το αξιολογήσει με ζήλο και καθαρή καρδιά. Όποιος ενδιαφέρεται, ξέρει πως θα επικοινωνήσει μαζί μας και εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας>>.

Εκατοντάδες αναγνώσεις διάβασαν μέσα σε λίγες ώρες τα ρεπορτάζ του nextok τα οποία αφορούν στις αδιάβλητες διαδικασίες που ακολουθήθηκαν κατά τη διάρκεια των διαγωνισμών για την κατάταξη Δόκιμων Σημαιοφόρων στο Λιμενικό Σώμα.

Δύο σχόλια έστειλαν αναγνώστες μας για το θέμα: http://nextok.blogspot.com/2011/09/blog-post_8884.html#comments   ΑΤΡΑΝΤΑΚΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ1.  Ανώνυμος είπε...ΚΑΛΑ....  ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ....???   Η ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΣΗΜΑΙΟΦΩΡΩΝ Λ.Σ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΙΑΣΚΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 10ΕΤΙΕΣ...!!!  ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ "ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ".  ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΝΑΝ ΑΠ΄ΕΞΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΟΥΝ...!!!  ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ... 03 Σεπτέμβριος, 2011 23:56

2.  Ανώνυμος είπε...


Γιατι δε δημοσιευετε σημερα τα στοιχεια που εχετε?? Αυριο ξεκινουν οι γραπτες εξετασεις, και οσοι εχουν ηδη ευνοηθει θα συνεχισουν κανονικοτατα μεχρι τελος... και μετα θα ξεχαστουν ολα..


04 Σεπτέμβριος, 2011 11:03

Απαντώ δημοσίως και στους δύο.

1. Στον Α΄ Αναγνώστη:   Σ' εσάς που γνωρίζετε τις αδιαφανείς διαδικασίες οι οποίες ακολουθούνται εδώ και χρόνια, θα πρέπει να σας δώσω συλλυπητήρια.  Συλλυπητήρια γιατί ενώ βρίσκεστε προφανώς χρόνια μέσα στο Λ.Σ.  και ίσως είστε και αξιωματικός, δεν φροντίσατε ποτέ για την αποκατάσταση των αδικιών.  Δεν έχω τίποτε άλλο να σας πω.  Καλημέρα.

2.  Στον Β΄ Αναγνώστη:  Όπως έγραψα και στα ρεπορτάζ μου, στόχος μου δεν είναι να καταγράψω μια δημοσιογραφική επιτυχία.  Δεν έχω ανάγκη να νιώσω τέτοια ικανοποίηση.  Είμαι πολύ ευτυχισμένη και ικανοποιημένη για το γεγονός ότι όλα τα παιδιά μου είναι έντιμα και ακολουθούν το δρόμο που τους έδειξα. 

Φαντάζομαι όμως τα παιδιά και άλλων "ρομαντικών"  της εποχής που επίσης είναι έντιμα και κοπιάζουν κάθε μέρα με το σταυρό στο χέρι και τα οποία συμμετείχαν στις διαδικασίες των τελευταίων ημερών.  Βλέπουν τα όνειρά τους να γκρεμίζονται επειδή  μερικοί υποψήφιοι προέρχονται από ΑΝΕΝΤΙΜΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ και χρησιμοποιούν τις υψηλές τους γνωριμίες για να καταλάβουν με υπόγειους και βρόμικους τρόπους μια θέση στο Δημόσιο.  Έτσι αυτοί θα δέσουν τον γάιδαρό τους και εμείς θα πληρώνουμε ανίκανους και αδίστακτους Δημόσιους Υπαλλήλους - μέχρι πότε; -  με τους φόρους μας.

Γνωρίζετε σίγουρα δημοσιογράφους που χωρίς κανένα δισταγμό θα αναρτούσαν πρώτα το αποδεικτικό υλικό και μετά θα περίμεναν τα χειροκροτήματα από τον ντόρο.

Δεν ανήκω σ' αυτούς τους δημοσιογράφους.  Δεν ανήκω σ' εκείνους που τους αρέσει να ξεμπροστιάζουν την Ελλάδα.

Στόχος μου το επαναλαμβάνω, είναι να μην αδικηθεί κανένας από τους υποψήφιους που συμμετέχουν στις διαδικασίες για τις 60 θέσεις Δόκιμων Σημαιοφόρων του Λιμενικού αλλά παράλληλα και να τερματιστεί αυτή η ευκολία με την οποίαν Υπουργοί, Υφυπουργοί, Γραμματείς, Βουλευτές, Δήμαρχοι, Προϊστάμενοι Υπηρεσιών, Πρόεδροι και Αντιπρόεδροι Οργανισμών κλπ, κάνουν ότι μπορούν για να τσαλαπατήσουν τον δίκαιο αγώνα των παιδιών του μόχθου και των έντιμων οικογενειών.

Έτσι λοιπόν το υλικό θα αναρτηθεί εφόσον κριθεί σκόπιμο, δεδομένου ότι κανείς από τους ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ δεν θα ενδιαφερθεί να μας το ζητήσει, και φυσικά να το αξιολογήσει με ζήλο και καθαρή καρδιά.  Όποιος ενδιαφέρεται, ξέρει πως θα επικοινωνήσει μαζί μας και εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας.

ΌΣΟ  για το γεγονός ότι αρχίζουν αύριο οι εξετάσεις, ας γίνουν.  Το θέμα είναι το αποτέλεσμα.  Αυτό μετράει.  Και θέλω να ελπίζω, μαζί με όλους όσοι επικοινώνησαν μαζί μας τις τελευταίες ώρες, - και τους ευχαριστώ πολύ - ότι... όλες οι νύχτες έχουν τις ημέρες τους.  Το ξημέρωμα, - είναι νόμος -  θα φωτίσει τον γκρίζο ουρανό μας.