Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΤΡΑΝΤΑΚΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

Σκάνδαλο με πρωταγωνιστές μέσα στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος



Βάλθηκαν κάποιοι να "κοντύνουν" τον Υπουργό Χρήστο
Παπουτσή   η   μόνος του κατέβασε τον ...υψομετρητή;
(φωτό από Newstime.gr)

ΣΕΙΡΑ έντονων και αγανακτισμένων διαμαρτυριών δέχθηκε σήμερα το nextok από Δόκιμους Σημαιοφόρους του Λιμενικού οι οποίοι είδαν στην  ανάρτηση μας http://nextok.blogspot.com/2011/09/279.html τα ονόματα των επιτυχόντων. 

Σύμφωνα με τις καταγγελίες αλλά και τα αδιάψευστα στοιχεία που το nextok έχει στη διάθεσή του, ορισμένοι υποψήφιοι και υποψήφιες, πέρασαν στους επιτυχόντες αν και είχαν αποτυχίες σε διάφορα αθλήματα ενώ στο αγώνισμα του δρόμου 1000 μέτρων είχαν τερματίσει μετά από αποτυχόντες. 

Το αδιάψευστο υλικό, που βρίσκεται στη διάθεση του nextok  θα αναρτηθεί. 

Το υλικό αυτό αποδεικνύει ό,τι είτε ο ίδιος ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής ή άλλα μέλη της ηγεσίας του Υπουργείου (Υφουπουργός, Γενικοί Γραμματείς κλπ) , έδωσαν  εντολή για να ευνοηθούν συγκεκριμένα άτομα.  Εκτός και εάν  τα μέλη της Επιτροπής Αθλητικών Δοκιμασιών την οποίαν ο ίδιος ο Υπουργός όρισε, τον δουλεύουν  "ψιλό γαζί"  κι αυτός κοιμάται όρθιος όπως τονίζουν οι θιγόμενοι.

Στην εξέλιξη βέβαια θα φανεί ποιος ή ποίοι βρίσκονται πίσω από τις αλχημίες των τελευταίων δύο ημερών (Πέμπτης και Παρασκευής 1ης και 2ας Σεπτεμβρίου 2011),  γιατί είναι πέρα για πέρα βέβαιο ότι οι δράστες των παρεμβάσεων θα κληθούν να λογοδοτήσουν.

Δυστυχώς για τους δράστες του σκανδάλου, υπάρχουν ατράνταχτα και αδιαμφισβήτητα  στοιχεία που αποδεικνύουν κάθε μας λέξη. 

Φυσικά το θέμα θα φθάσει άμεσα στην Δικαιοσύνη. 

Ποια όμως θα είναι τότε η θέση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος σε όλους τους τόνους φώναζε τις τελευταίες ημέρες για να ακούγεται στους διαδρόμους, ότι δεν θα ανεχθεί καμία αλλοίωση των αποτελεσμάτων; 

Πως θα δικαιολογηθεί ο κ. Παπουτσής, ο οποίος - σύμφωνα με πληροφορίες - ακούστηκε να απειλεί με ναυτοδικείο και απόταξη όσους ενισχύσουν υποψήφιους; 

Αλλά και ποια θα είναι η θέση της ηγεσίας του Λιμενικού που ...υποτίθεται ότι παρακολουθεί από τα μπαλκόνια και  εκ του σύνεγκυς τις διαδικασίες για να διασφαλίσει το αδιάβλητο των διαγωνισμών! 

Όλους, τους κοροϊδεύουν μέσα στα μάτια τους οι ιφυστάμενοί τους  ή οι ίδιοι έδωσαν στους υφισταμένους τους εντολές για να ευνοηθούν και να ενισχυθούν τα "ημέτερα" παιδιά;

Γιατί ας μη ξεχνάμε ότι η ενίσχυση έστω και ενός υποψηφίου, αμέσως οδηγεί στην αδικία ενός άλλου και όπως λέει ο λαός "Το άδικο ουκ ευλογείται"!


Δυστυχώς - και ειλικρινά λυπούμαστε για τη διαπίστωση,  γιατί μας κάνει να νιώθουμε βαθιά ντροπή και θλίψη - τα ντοκουμέντα που έχει στη διάθεσή του το nextok  θα διασύρουν  ολόκληρο το Λιμενικό Σώμα και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και αναπόφευκτα την κυβέρνηση.

Διευκρινίζεται ότι η διαχειρίστρια του nextok.blogspot.com δεν έχει κανένα προσωπικό συμφέρον από την ανάδειξη του σκανδάλου.  Κανένας φίλος, κανένας συγγενείς, κανένας γνωστός  μας δεν συμμετέχει στις διαδικασίες των διαγωνισμών, γι αυτό ας μην προτρέξουν όσοι θα ψάχνουν για άλλοθι και "μάγισες" , να ρίξουν λάσπη. 

Στόχος μας είναι να πραγματοποιούνται επιτέλους και στην Ελλάδα αδιάβλητοι διαγωνισμοί. 

Στόχος μας είναι μόνον και μόνον, να ακολουθηθούν επιτέλους αδιάβλητες εξεταστικές διαδικασίες και να πετύχουν οι καλύτεροι.  Εκείνοι που κοπίασαν, εκείνοι που μόχθησαν, εκείνοι που στερήθηκαν μικρές και μεγάλες καθημερινές χαρές, εκείνοι που είχαν όνειρα και ίδρωσαν για να πετύχουν τον προσωπικό τους  στόχο.

Αναμένατε τα νεότερα.

Θεοδοσία Κοντζόγλου

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ....
    ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ....???
    Η ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΣΗΜΑΙΟΦΩΡΩΝ Λ.Σ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΙΑΣΚΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 10ΕΤΙΕΣ...!!!
    ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ "ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ".
    ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΝΑΝ ΑΠ΄ΕΞΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΟΥΝ...!!!
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι δε δημοσιευετε σημερα τα στοιχεια που εχετε?? Αυριο ξεκινουν οι γραπτες εξετασεις, και οσοι εχουν ηδη ευνοηθει θα συνεχισουν κανονικοτατα μεχρι τελος... και μετα θα ξεχαστουν ολα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΠΡΕΦΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου