Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ

Εντελώς διαφορετικά θα "γιορτάσει" τα γενέθλιά του φέτος το ΠΑΣΟΚ.  Κόσμος πολύς αναμένεται να συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα, όχι όμως για να χειροκροτήσει την ...τούρτα των κομματικών γενεθλίων αλλά μάλλον για να στείλει με ...πεντάρες το μήνυμα της αγανάκτησής του.

Ήδη νέα ραντεβού στο Σύνταγμα και στις πλατείες όλης της χώρας έχουν δώσει για τις 7 το βράδυ του Σαββάτου 3 Σεπτεμβρίου 2011, οι Αγανακτισμένοι, με σύνθημα ”οι πλατείες είμαστε εμείς και είμαστε παντού”.


“Ξεκινήσαμε αγανακτισμένοι, συνεχίζουμε να είμαστε αποφασισμένοι και σε λίγο θα είμαστε μαζικά εξεγερμένοι. Μέχρι να φύγουν αυτοί που μας οδήγησαν εδώ. Μέχρι να διώξουμε τις κυβερνήσεις και το σύστημα των αγορών και των τραπεζιτών”, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Επίσης, χαρακτηρίζουν την 3η Σεπτέμβρη “ημερομηνία ορόσημο”, σημειώνοντας ότι “είναι η ημέρα, που μας θυμίζει την ματαίωση των πόθων του λαού για δημοκρατία, ελευθερία και αξιοπρέπεια, καθώς και τα ψέματα και τον εμπαιγμό των εκάστοτε κυβερνώντων”.
 
Και ο Μ. Θεοδωράκης
 
«Η παλλαϊκή ενότητα, είναι η μοναδική δυνατότητα που υπάρχει, το μοναδικό όπλο στα χέρια του λαού, προκειμένου να αντιμετωπίσει το πανίσχυρο μέτωπο του συστήματος εξουσίας, που εξακολουθεί ακλόνητο να καταδυναστεύει τη χώρα μας» αναφέρει σε έκκλησή του ο Μίκης Θεοδωράκης ο οποίος καλεί τους πολίτες σε μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
 
Αναφερόμενος στο θέμα αυτό, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, χαρακτήρισε τον Μ. Θεοδωράκη "προβοκάτορα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου