Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΟ ΕΛΣΙΝΚΙ ΜΕΤΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

Επικεφαλής των Ακτοφυλακών των Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Μάλμο, Σουηδία και στην διμερή Συνάντηση με τον Αρχηγό της Φινλανδικής Συνοριοφυλακής στο Ελσίνκι
Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Κωνσταντίνος ΣΟΥΛΗΣ, θα συμμετάσχει στην 3ης Συνάντηση των Αρχηγών – Επικεφαλής των Ακτοφυλακών των Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα λάβει χώρα μεταξύ 05 έως 07 Σεπτεμβρίου 2011 στο Μάλμο της Σουηδίας.

Τη διοργάνωση της Συνάντησης έχει αναλάβει η Σουηδία σε συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για τη Διαχείριση της Επιχειρησιακής Συνεργασίας στα Εξωτερικά Σύνορα των Κ-Μ της Ε.Ε. (FRONTEX). Οι δύο προηγούμενες συναντήσεις είχαν πραγματοποιηθεί στη Βαρσοβία το 2009 και στη Μάλαγα το 2010. Στην Συνάντηση αυτή έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν, πλην των εκπροσώπων των Ευρωπαϊκών Ακτοφυλακών, εκπρόσωποι των αρμόδιων Γενικών Διευθύνσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG MARE, DG MOVE) καθώς και εκπρόσωποι αρμοδίων Οργανισμών και Υπηρεσιών της Ε.Ε. (FRONTEX, EMSA, CFCA, ESA, EDA, EUSC).

Επίσης, κατά το διάστημα από 08 έως 09 Σεπτεμβρίου 2011 θα πραγματοποιηθεί στο Ελσίνκι Φινλανδίας, Διμερή Συνάντηση του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής με τον Αρχηγό της Φινλανδικής Συνοριοφυλακής, μετά την πρόσκληση του τελευταίου, για θέματα συνεργασίας των συναρμόδιων Υπηρεσιών για την φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της Ε.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου