Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΕ ΠΟΙΕΣ ...ΠΛΑΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟΤΥΧΟΝΤΕΣ ΔΟΚΙΜΟΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ;

Απέτυχαν στα αγωνίσματα αλλά φέρονται ως επιτυχόντες

Φωτογραφία από internet

Μεγάλο σκάνδαλο αποκαλύπτει το nextok.blogspot.com αναφορικά με τη διαδικασία των αγωνισμάτων που πραγματοποίησε το Λιμενικό στο πλαίσιο του διαγωνισμού κατάταξης 60 Δόκιμων Σημαιοφόρων στο Σώμα. 

Σύμφωνα με ατράνταχτα στοιχεία, προωθήθηκαν για τις γραπτές εξετάσεις, Δόκιμοι Σημαιοφόροι οι οποίοι έγραψαν παταγώδη αποτυχία στις αθλητικές δοκιμασίες. 
 Οι εξετάσεις θα αρχίσουν την ερχόμενη Δευτέρα και παρά τη φιλολογία περί πραγματοποίησης αδιάβλητων διαδικασιών, τελικά οι εξετάσεις μέχρι στιγμής μόνον αδιάβλητες δεν ήσαν.


Στόχος του nextok και της διαχειρίστριάς του, δεν είναι να καταγράψουμε μία δημοσιογραφική επιτυχία.  Στόχος μας είναι μόνον και μόνον να γίνει άρση των αδικιών οι οποίες μέχρι στιγμής οδηγούν στο συμπέρασμα ότι όλες ή αρκετές από τις προκηρυγμένες  θέσεις των Σημαιοφόρων έχουν ήδη χαριστεί σε συγκεκριμένα άτομα.

Σε λίγο περισσότερα.

Θεοδοσία Κοντζόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου