Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΟΚΙΜΟΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΠΤΩΝ

Θέμα μερικών ωρών είναι η δημοσίευση των ονομάτων των 60 επιτυχόντων οι οποίοι θα εισαχθούν στην Σχολή Δοκίμων ώστε σε εννέα μήνες από τώρα να ενταχθούν στη δύναμη του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος και της Ακτοφυλακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ολοκληρώθηκε η διαδικασία διόρθωσης των γραπτών διαγωνισμάτων.  Το πρωί αναμένεται να
αποσφραγιστούν οι βαθμολογίες ώστε να διαπιστωθεί εάν υπάρχει διάσταση πέραν των πέντε μονάδων μεταξύ του Α και του Β΄ βαθμολογητή.  Σε περίπτωση που οι δύο βαθμολογίες θα έχουν διαφορά 5 μονάδων και άνω, τότε θα κληθεί ο αναβαθμολογητής για να δώσει τη δική του βαθμολογία η οποία θα είναι και η τελική.  Διαφορετικά θα ανακοινωθεί ο μέσος όρος των δύο πρώτων βαθμολογιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα βαθμολογημένα γραπτά, παραδόθηκαν στον πρόεδρο της Επιτροπής, Αρχιπλοίαρχο Αθανασόπουλο ο οποίος επέστρεψε από την 5ήμερη άδειά του.

Οι πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι όλοι οι υποψήφιοι πέρασαν με επιτυχία το μάθημα της έκθεσης ενώ αξιόλογος αριθμός υποψηφίων απέτυχε στο μάθημα "Στοιχεία Ναυτικού Δικαίου" (Ιδιωτικό – Δημόσιο) όπως και  στο  "Διοικητικό Δίκαιο".

*** *** *** *** *** ***

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας  κάτω από το κείμενο

 *** *** *** *** *** ***

1 σχόλιο:

  1. Για να γίνει αναβαθμολόγηση η διαφορά θα πρέπει να είναι 4 μονάδες και άνω. Όχι 5 και άνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου