Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΜΑΡΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Την έντονη αγανάκτισή τους εξακολουθούν να εκφράζουν εκατοντάδες πολίτες κάθε ημέρα μπροστά στο Προεδρικό Μέγαρο στη Κύπρο, διαμαρτυρόμενη για τη συνέχιση της παραμονής Χριστόφια στην Προεδρεία του νησιού.


Στο σύνολό τους οι αγανακτισμένοι Κύπριοι πολίτες, απαιτούν την απόδοση ευθυνών στον Χριστόφια αλλά και την παραίτησή του από το αξίωμα του Προέδρου.

Κατά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση δύο μηνών από την πολύνεκρη έκρηση, τον λόγο πήραν μεταξύ άλλων η μητέρα των δύδιμων φαντάρων, η σύζυγος του αείμνηστου διοικητή της Ναυτικής Βάσης Βασιλικού και άλλοι.





*** *** *** *** *** ***
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο.  Γράφετε μόνον Ελληνικά.  Μην χρησιμοποιείτε ΚΕΦΑΛΑΙΑ αλλά ούτε γκρίνγκλις.

*** *** *** *** *** ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου